Iggy AzaleaFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
28. detsember 2018, 13:28

VIDEO | Räppar Iggy Azalea kontserdil kukkus taustatantsija kokku

Räppar Iggy Azalea andis Brasiilias parasjagu kontserti, kui loo "Black Widow" ajal üks tantsijatest kokku kukkus. Iggy kutsus lavale meedikud ja jätkas viivuks esinemist. See on naise fännid aga totaalselt välja vihastanud, vahendab Daily Mail. 

Naine postitas seepeale oma Instagrami kontole kirjutise, kus ütleb, et ei oska midagi õigesti teha, ning tunneb end väga halvasti. Lisaks sõnas 28aastane lauljatar, et ta tunneb end väga halvasti, et fännid teda edasi laulmise pärast ründavad. "Tundub, et ükskõik, mida ma teen, on see alati põhjuseks, miks inimesed saavad öelda, et ma olen jama, mu muusika on jama, mu riided on koledad ja et ma olen halb inimene."

"Viimased neli aastat olene ma eksisteerinud maailmas, kus ma ei tee midagi õigesti ja väga raske on niimoodi motiveerituna püsida." Naine palub lihtsalt, et fännid ja vihkajad oleksid pisut lahkemad. 

Naine andis muidugi oma jälgijatele ka teada, et tantsijaga on kõik korras ning et naine kosub lava taga. Tantsija kukkus kokku, sest kuumus ja prožektorid tegid oma töö. "Ma arvasin alguses, et ta kukkus, sest väänas oma jala välja. See võib külada karmilt, kuid sa jätkad esinemist, kuni muusika lõppeb ja kutsud arsti, mida ma ka tegin."

Azalea palus, et tema fännid ei postitaks kokku kukkunud tantsijast pilte. "Ma tean, et on lihtne teha naljapilte inimesest, kes on "pildi tasuksse pannud", kuid kui kellelgi on hoog, ei ole see naljakas. See on hirmus! Ma loodan, et mu fännid ei jaga minu tantsijast naljapilte, mida ma juba näinud olen."