„Missis Millennium Universe Brand Ambassador“ tiitli on võitnud eestlannad - Viktoria Borgmann ja Triinu Akimseu
Inimesed
28. detsember 2018, 11:21

Aastalõpp on olnud rõõmustav „Missis Estonia“ korraldajale Tiina Jantsonile - üks tema kaunitaridest võitis taas uhke tiitli

"Aastalõpp on olnud väga rõõmustav „Missis Estonia“ kaunitaridele ja loomulikult ka mulle, kui selle ürituse korraldajale," pajatab Tiina Jantson. "Hiljuti saabus Malaisiast tagasi „Missis Estonia 2017“ tiitlikandja Viktoria Borgmann, kellele omistati seal väga auväärne tiitel - „Missis Millennium Universe Brand Ambassador“ ja seda tema suure panuse eest ilumaailmas."

Jantsoni sõnul on Viktoria peale "Missis Estonia 2017" tiitlivõitu olnud pidevalt paljude firmade toodete reklaamnäoks, osalenud erinevatel moeetendustel modellina, teinud arvukaid reklaamvideosid ja osalenud isegi filmivõtetel.

Viktoria on esindanud Eestit ka kahel rahvusvahelisel naiste iludusvõistlustel „Mrs. Globe“ ja „Mrs. Worldwide“, kus on samuti võitnud mitu kõrget tiitlit. Malaisiasse kutsus Viktoriat „Mrs. Malaysia“ ja „Missis Millennium Universe“ peakorraldaja Dato Reiss Tiara, kes on ka omanimelise luksuslike õhtukleitide brändi THEREISS COUTURE looja.

Koos Viktoria Borgmanniga oli kutsutud moeetenduse modelliks veel teinegi Eesti kaunitar Triinu Akimseu, kes eelmisel aastal krooniti „Missis Worldwide 2017“ tiitli omanikuks. Luksuslik galaüritus ja moeshow oli korraldatud vaid Malaisia eliidile ja kogu ürituse patrooniks oli kohalikku kuninglikku Selandor perekonda kuuluv prints YM Tengku Dato Hishammuddin Zaizi Bin YAM Tengku Bendahara Azman Shah.

„Missis Millennium Universe Brand Ambassador“ tiitli võitnud Viktoria Borgmann 

Viktoria, palun räägi oma muljetest.

Kogu see üritus oli justkui muinasjuttu sattumine. Olen nii tänulik saatusele, et just mulle anti võimalus osaleda sellel luksuslikul moeetendusel ja demonstreerida neid imekauneid õhtukleite koos Triinuga. Samaaegselt käis ka "Mrs. Malaysia Millennium Universe 2018" iludusvõistlus, kus valiti esindajat juba maikuus toimuvale suurele rahvusvahelisele võistlusele.

Ettevalmistuse periood ürituseks kestis kokku nädala. Elasime tõeliselt muinasjutulises hotellis ja osalesime mitmel pidulikul üritusel. Saime lähemalt tuttavaks ka kohalikku kuninglikku perekonda kuuluva printsiga, kes osutus vägagi lihtsaks ja toredaks inimeseks. Nende seaduste kohaselt võiks tal olla neli naist, kuid tema on valinud endale selle ainsa ja õige, kellega neil on ka kolm järeltulijat.

Prints armastab üle kõige laulda karaoket ja seepärast oligi ühel õhtul tal seoses piduliku õhtusöögiga võimalus oma kaunist lauluhäält demonstreerida. Mul õnnestus printsiga ka tantsida sellel pidulikul galaõhtusöögil. Peale seliist au kummardas kogu restorani ja hotelli personal pidevalt nii minu, kui ka Triinu ees, justkui oleksime ise kuningliku perekonna liikmed.

Minu ja Triinuga soovisid pilti teha lausa sajad inimesed. See oli nii naljakas, kuidas moodustusid pikad järjekorrad fotode tegemiseks ja iga foto peal me tundusime lausa hiidnaistena nende pisikeste malaislaste kõrval. Tuleb mainida, et Malaisia inimesed on ääretult positiivsed ja rõõmsameelsed. Sain sealt endale palju uusi ja toredaid tuttavaid. Ka prints palus meil kindlasti maikuus tagasi tulla, et siis lähemalt kogu nende kaunist maad meile tutvustada.

Miks just sulle omistati „Missis Millennium Universe Brand Ambassador“ auväärne tiitel?

Tänu Eestis Tiina Jantsoni poolt korraldatava „Missis Estonia“ võistluse võitmisele 2017. aastal avanes minu ees väga palju võimalusi erinevate firmade toodete reklaamimiseks. Kõige rohkem olen ma olnud arvukates reklaamvideotes ja piltidel just Eesti kosmeetikafirma „Blessix“ tooteid tutvustades.

See suur minupoolne töö ilumaailma reklaamimisel oli silma jäänud ka rahvusvahelistele tegijatele. Selle aasta alguses kirjutati minust kogu maailma iludusvõistlusi kajastavas ajakirjas „World Class Beauty Queens Magazine“. Triinust oli seal kirjutatud juba eelmisel aastal peale „Mrs. Worldwide“ tiitlivõitu.

Nii me siis silma jäimegi Reiss Tiarale, kes olevat väga tähelepanelikult jälginud Facebooki ja Instagrami vahendusel meie tegemisi. Kui ta hakkas korraldama seda suurejoonelist galaüritust, siis võtsidki nad ühendust minu ja Triinu Eesti esindaja, Tiina Jantsoniga ja kutsusid meid Malaisiasse.

Tiina ei saanud kahjuks töö tõttu seekord ise kaasa sõita, aga meie sõitsime kohale. Pärast tuli välja, et Tiinale oli Reiss Tiara juba kohe rääkinud, et tahaks mulle selle suure töö eest ilumaailmas anda tõeliselt auväärset tiitlit, et veelgi rohkem igal pool just läbi minu tutvustada ka „Missis Millenium Universe“ võistlust.

Mulle oli see suur üllatus, mis hetkeks võttis justkui põlvist nõrgaks. Rõõm oli meeletu ja olen väga uhke selle tiitli üle. Siinkohal tahangi soovitada kõigile kaunitele naistele - tulge osalema kevadel toimuvale „Missis Estonia 2019“ võistlusele, sest see võib olla ukseks täiesti uude maailma, kus saategi ennast tunda tõeliste kuningannadena.

Juba praegu võite oma sooviavaldused Tiina Jantsonile või „Sixtina Tantsu –ja Modellikoolile“ saata ning sellest võib alguse saada teie elu kauneim seiklus. Proovige ja te kindlasti ei kahetse!

„Missis Millennium Universe Brand Ambassador“ tiitli on võitnud eestlannad - Triinu Akimseu ja Viktoria Borgmann