Meghan Markle ja Trevor Engelson.Foto: Star Magazine/MEGA/Vida Press
Inimesed
28. detsember 2018, 10:03

Ei olegi nii hea tüdruk! Meghan Markle jagas oma esimeses pulmas külalistele kanepit (14)

Praegu Sussexi hertsoginnana ametis olev Meghan Markle, kes on abielus prints Harryga, on juba korra abielus olnud. Nüüd on välja tulnud, et oma esimeses pulmas jagas Meghan kanepit, vahendab Daily Mail.

On lekkinud e-kirjad, kus Meghan kirjutab, et kavatseb oma Jamaical peetavas pulmas - naine abiellus Trevor Engelsoniga - jagada illegaalseid narkootikume. 

Meghani sõbrad olla siis soovitanud tal osta kanepi jaoks spetsiaalne kott, kuid Meghan vastas selle peale: "Ma juba tellisin need ära." Allikate sõnul aitas Meghan isegi kanepisigarette valmis rullida enne, kui need nii-öelda peokottidesse pandi. Pulmakülalised väitsid, et Meghan ja tema esimene abikaasa ostsid kanepit hotellitöötaja abil. 

Foto: Star Magazine/MEGA/Vida Press

Mõni aeg tagasi paljastas Meghani isa Thomas, et pulmakülalistele jagati 2011. aastal toimuval peol kanepit. Sel ajal olid narkootikumid Jamaical keelatud. Sel aastal selgus ka, et Meghani 25aastane sugulane Tyler kasvatas Oregonis kanepit. Pärast mais peetud kuninglikku pulma aretas mees lausa uue kanepispordi, mis kandis nime Markle Sparkle ehk Markle'i Säde.