Uku Suviste Vene talendisaate "Golos" veerandfinaalisFoto: twitter.com/voice1tv
Saund
28. detsember 2018, 09:42

Täna selgub, kas Uku Suviste pääseb Vene talendisaate finaali! (9)

Moskvas lauluvõistlusel „Golos“ laineid lööv Uku Suviste (36) suutis võita venelaste poolehoiu ja laulda ennast poolfinaali. Selle võimaluse tõi talle veerandfinaalis lauldud Valgevene juurtega laulja ja räppari Bianka hitt „Kedõ“ („Ketsid“). Täna õhtul aga on põhjust veel kord pöidlad pihku suruda, sest Uku läheb end finaali laulma.

Veerandfinaalis läksid vastamisi 12 võistlejat. Iga mentori grupis oli kolm võistlejat, kellest kaks pääsesid edasi poolfinaali. Uku Suviste mentor on ukraina laulja Ani Lorak. Tema vastu võistlesid aga grupikaaslased Sofia Legran ja Amirhan Umaev. Viimane pääseski koos Ukuga oma grupist poolfinaali.

Uku sõnul mõjub telesõu suur vaadatavus, täpsemalt 24 miljonit vaatajat, lauljaile kui magnet. „Kui oled saatesse saanud, siis on juba tunne, nagu oleksidki võitnud,“ tunnistab ta.

Siiski ei oska Uku Venemaal suureks staariks saamisest praegu veel midagi arvata ega ole mõelnud suurriigis tuuritamisele. „Kui oleks selline võimalus, siis ma loomulikult kasutaksin seda. Aga ehkki saade on suure vaadatavusega, ei saa eeldada, et see teebki artistist artisti ja paneb rahva teda kohe palavalt armastama või austama.“