Foto: Aldo Luud
Saund
27. detsember 2018, 13:51

TOP 5 | Need Üllar Jörbergi laulud jäävad igaveseks meiega

Meie seast lahkus Üllar Jörberg, ent nagu ühele kuldartistile kombeks, jääb temast maha ta looming, mis jääb uusi ja vanu fänne veel aastakümneteks rõõmustama. Õhtuleht pani kokku viis meeldejäävamat muusikapala Jörpa diskograafiast.

SUUR AHV

Kuigi Jörpale endale ei pruukinud „Suur ahv“ hiljem enam meeldida, on tegemist lustaka looga, mis tõmbab iga pisema ja suurema simmani mõnusalt tööle ja täidab tantsuplatsid. Seda nii soolos kui ka 5miinusega kokku segatult!


MAMBO MERERANNAS

Mererannas saab igasuguseid asju teha, seal huglas ka mambot tantsida. Üllari mahedalt kärisev hääl ja rannale uhtuvad lained? Kõlab nagu võitev sümbioos!


MA LÄHEN NÜÜD, EMA

„Ma lähen looja kaitse all, vaid tema saadab mind. Ma lähen looja kaitse all, nii muretult kui lind. Kui olen looja tiiva all, mind hoiab kodupind. Ei kustu hinges lootus veel, ükskõik, mis ootab ees.“ Kuldsed sõnad!


KUTSE TANTSULE

„Kutse tantsule“ on kõige ehedam vanakooli diskolugu, mille taustal saab ka kõige kangema puusaga vennike oma partnerile rõõmu teha ja ta tantsuplatsile vedada. Lugu sama muhe nagu Jörpa isegi!


MERERANNA TUUL

Üllar laulab, et „Rannatuul-tuul-tuul paneb naeratama suu“ ning täpselt sedasama teeb ka too laul ja Jörpa looming üldiselt.


Kallis lugeja, milline Üllar Jörbergi lugu sulle enim meeldib?