Liam ja MileyFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
27. detsember 2018, 15:28

FOTOD | Miley Cyrus kandis oma pulmapäeval 7500eurost pulmakleiti (1)

Jõulude ajal tegid oma suhte lõpuks ametlikuks Miley Cyrus ja Liam Hemsworth, kes imede ajal abieluranda sõuda otsustasid. Ühe pildi alla on laulja kirjutanud ka kuupäeva 12.23.18, mis annab aimu sellest, et abielluti päev enne jõululaupäeva.
View this post on Instagram

12.23.18

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Paari sõbra jagatud Instagrami story piltide järgi oli tegemist koduse pulmapeoga. Nüüd jagas ka Miley ise oma Instagrami kontol liigutavaid pulmapilte.

Allikas rääkis ajakirjale People, et tegelikult plaaniti pulmapidu pidada paari Malibu kodus, kuid see hävis Californiat laastanud metsatulekahjus. Nii otsustati pidu liigutada hoopis paari Tennessees asuvasse maakoju. "Nad plaanisid abielluda pühade ajal Malibus, kui kogu pere on koos. Nad on Tennessees elanud sellest ajast, kui Malibu maja maha põles."

"Miley armastab oma Tennessee kodu ja ta oli väga õnnelik, et tseremoonia seal toimus," paljastab allikas. "Nad tahtsid alati väikest, privaatset pidu pere ja lähedaste sõpradega. Selle nad ka said. Miley on ekstaasis." Kuigi fännide jaoks võis pulm tulla üllatusena, sõnas allikas, et Miley on abiellumisest rääkinud juba mõnda aega. 

Miley kandis Vivienne Westwoodi kleiti, mis maksis 8600 dollarit ehk umbes 7600 eurot, vahendab Daily Mail. 

View this post on Instagram

This is probably our one - millionth kiss ....

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

26aastane Cyrus ja 28aastane Hemsworth kihlusid kuus aastat tagasi. Paarike on üheksa aastat olnud kokku-lahku suhtes. Liam palus Miley kätt 2012. aastal, järgmisel aastal läksid nad lahku. 2016. aasta jaanuaris leidsid nad aga taas tee teineteise juurde. "Mul oli nii väga vaja muutuda. Ja kui teine niimoodi ei muutu, on see raske. Järsku mõtled, et ma ei tunne sind ära. Me pidime teineteisesse taas armuma," rääkis Miley kunagi nende lahkuminekust.

View this post on Instagram

10 years later .....

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on