Kate ja Meghan oma abikaasadega jõulupühal kirikusse minemasFoto: PA Images/Scanpix
Inimesed
26. detsember 2018, 17:55

FOTOD | Kehakeeleekspert: Meghan ja Kate püüavad näidata oma head läbisaamist, kuid see tundub näideldud (4)

Palju on räägitud sellest, et printside Harry ja Williamiga abielus olevad Meghan Markle ja Kate Middleton ei saa omavahel läbi. Naised väisasid jõulude ajal koos ühist üritust ja kehakeeleekspert rääkis Daily Mailile, mida tema naiste suhtest arvab. 

Kate ja Meghan väisasid abikaasadega jõulupäeval kirikus toimunud üritust. kehakeeleekspert Judi James ütles, et naised kasutasid oma suhte näitamisel taktikat, mida armastavad maailma juhtivad poliitikud. 

Naised kõndisid oma abikaasade kõrval, naersid ja tegid omavahel nalja. Kehakeeleeksperdi sõnul näidati avalikkusele head läbisaamist. 

"See meenutab mulle poliitikute kehakeelt. Nad käitusid nagu kaks riigipead, kes püüavad ühtsust välja näidata," sõnas James naiste kohta. "Nad kõnnivad koos ja peegeldavad teineteist. Kate'i vasak käsi on tõstetud samal ajal, kui Meghanil. Nad žestikuleerivad nii, nagu oleks neil käsil vestlus. See tundub näideldud, nad pingutavad liialt." 

Kate ja Meghan oma abikaasadega jõulupühal kirikusse minemas Foto: PA Images/Scanpix

Kehakeeleekspert ütleb ka, et kui tavaliselt näitab Kate oma klassikaliselt perfektset naeratust, siis praegu tundub, et olukord lõbustab teda, ning naeratus on pigem allasurutud. Meghan patsutab vahepeal Kate'i selga. See pole ebameeldiv, said sõbralik. Sellega annad sa teisele inimese heakskiidu."

Jamesi sõnul peaksid kuningapere fännid aga printside pärast muretsema. Kui muidu on nende läbisaamine vennalik, siis seekord oli see pigem pingutatud. 

"Mida vanemaks kuninganna saab, seda tugevamaks saab Kate'i positsioon kuninglikus perekonnas. Ta näitab oma domineerimist, liikudes Williamist mõnedel piltidel eemale - eelmisel aastal hoidis ta mehe kätt. Ta on enda ja abikaasa vahele jätnud vahe, et olla Meghanile lähemal. Ta on võtnud diplomaatilise rolli." Vastukaaluks Kate'ile hoiab Meghan aga hoopis oma abikaasa käe alt kinni. 

Kate ja Meghan oma abikaasadega jõulupühal kirikusse minemas Foto: PA Images/Scanpix