Foto: Pixabay.com
Film
26. detsember 2018, 11:59

KÕLBAB VAADATA? Need on 2018. aasta filmid, mis on niivõrd halvad, et muutuvad heaks!

Eelnevad paar päeva on tõestanud, et on olemas head filmid ja on olemas halvad filmid. Küll aga ei ole me veel rääkinud nendest filmidest, mis tegelikult on pigem halvad (vahel lausa kohutavad), ent omavad seda maagilist *miskit*, mille tulemusena on nonde linateoste vaatamine totaalne lust!

5. Bohemian Rhapsody


Hoia oma hobuseid, kallis lugeja! Enne veel, kui tormad kommentaariumisse, et küsida, kas mul on kupli all miskit segi, et ma Queeni elulugu sinna heade (et mitte öelda suurepäraste) filmide nimekirja ei pannud, siis luba ma seletan. Mulle „Bohemian Rhapsody“ meeldis, AGA sellel oli ohtralt faktivigu ning hästi paljud elemendid mõjusid tobedalt, ülepunnitatult ning lõppkokkuvõttes isegi tähtsusetult. Aga samas oli mõnusat huumorit, absoluutselt fantastilist muusikat ning äge Live Aid kontserdi uusversioon!

Loe Õhtulehe arvustust SIIT.

4. Nukusaate mõrvad


Kujutage ette täiesti tavalist maailma, aga see on täis rassiste! Jah, inimesed ja nukud peavad ühes elama, ent mingil veidral põhjusel vaadatakse kõndivatele, rääkivatele ja vatti täis riidepampudele viltu. Kas see tähendab, et ühel hetkel peavad inimene ja nukk oma erimeelsused maha matma, et lahendada suuremat sori müsteerium? Võite oma taguotsade peale kihla vedada! Üllatavalt kombel on loos piisavalt müsteeriumit, korralikus koguses lolli huumorit NING see ei kesta just väga kaua (võrreldes nende teiste eepostega, mis kinodesse jõuavad).

3. Aquaman


Jeesus Kristus, kes oleks arvanud, et mees, kelle supervõimeks on kaladega rääkimine (ja okei, mõned muud asjad ka, eksole) võiks niivõrd lahe olla? Seda muidugi teatud võtmes, sest antud nimekiri on pühendatud (mõnes mõttes) halbadele filmidele ja „Aquaman seda ka on - selle kõige ilmekamaks näiteks on teose kehvakesed, kohatu lausa kohutavad visuaalsed efektid. Boonus: selles filmis mängib Dolph Lundgren! C’mon, Ivan Drago isiklikult!

Vaata kõnealust filmi tutvustavat Duublit SIIT.

2. Venom


Mitte kuskil mujal pole ilmselgem, et keegi suhtub enda „tõsisesse“ näitlejatöösse väga vaba käega, kui kosmoselögast nakatunu Tom Hardy puhul. Musta lima tõttu rõlgeks (ent päris naljakaks) Venomiks muutuv Hardy rollisooritus on… ontlik JA ääretult vahva. Efektid on okeid, lugu on jabur ning johhaidii, kes selle arusaamatu lõpukakluse välja mõtles?!?! Samas ei hakanud kordagi igav.

Loe Õhtulehe arvustust SIIT.

1. The Meg


„The Meg“ räägib ääretult rumala loo, kus Jason Statham päästab vee alt terve hulga inimesi. Selle käigus kaotavad kahjuks elu paar tema tiimikaaslast ning olgugi, et tegemist oli õige otsusega, hakkab üks idioot Stathamit süüdistama, mille peale viimane nutma hakkab ning hakkab alkohoolikuks, säilitades samas oma jumalikud musklid. Kui megasuur hai hakkab inimesi õgima, kutsutakse appi teadagi kes - suurte musklitega alkohoolik. Valdav enamus näitlejatöid on halvad ja/või juustused, ideed rumalad… aga kõik suhtuvad teose valmimisse nähtava huumoriga ning efektid on ka päris ägedad. Muhe vaatamine.

Loe Õhtulehe arvustust SIIT.