Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. detsember 2018, 23:05

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 30. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled ambitsioonikas ja paned end jõuliselt maksma, see aga võib kelleski vastuseisu tekitada. Ära võta elu kui võimuvõitlust, proovi natuke lõõgastuda ka!

 Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sinuni jõudev info võib olla moonutatud või ootamatu. Üsna tõenäoline, et kuuled midagi niisugust, mis sind ärevusse ajab. Ka võib keegi kahelda selles, mida räägid sina.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Minevikus tehtu ja juhtunu tuletab end meelde. Sulle võis ju tunduda, et oled mõned asjad selja taha jätnud, ent nüüd selgub, et nii see siiski pole.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Korduda võivad paari nädala tagused mustrid. Kui siis mõne huvitava inimesega tutvusid, viib elu teid nüüd tõenäoliselt taas kokku. Suhete arendamiseks pakub aeg põnevaid võimalusi.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sul tuleb ettevaatlik olla juhul, kui hiljuti on olnud terviseprobleeme. Ehkki oled end vahepeal paremini tundnud, võivad need taas ägeneda. Tervisega riskimine on keelatud!

Neitsi

23. august – 22. september

Pööra tähelepanu asjaolule, et sõprusest saab kiiresti armastus välja kasvada küll, ent vastupidine protsess on palju keerukam ja aeganõudvam ning tihtipeale äpardumisele määratud.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Praegu suudad rakendada nii loogilist mõtlemist kui ka tavapärasest tugevamat intuitsiooni. On võimalusi teha kokkuleppeid, mis tulevikus kasu tuua tõotavad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Asjad arenevad aeglaselt ning nõuavad palju vaeva. Samas aga oled sa kannatlik ja järjekindel, seega suudad tahtejõu toel takistused ületada.

Ambur

22. november – 21. detsember

See ei ole aeg, mil peaksid tegema riskantseid rahalisi tehinguid või minema seiklusrikkale reisile. Püsi parem turvalises keskkonnas ja tegele harjumuspäraste asjadega.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sinu arvamused ei või klappida autoriteetide seisukohtadega, oled julgelt valmis endast tugevamatega vaidlema. Targem oleks keelt hammaste taga hoida, terav vastasseis ei tõota head.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kärsitu tegutsemine ei vii praegu sihile, pigem tekitab peaga vastu seina jooksmise tunde. Küll head ajad tulevad, aga praegu pead õppima seda, kuidas rahulikult paigal püsida ja oodata.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Põimuvad mõistuspärasus ja intuitsioon. Võimalik on tähenduslike unenägude nägemine, aeg võib tuua müstilisi kogemusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algav eluaasta eeldab sinult tugevat enesedistsipliini ning süsteemset tegutsemist. Võid liigagi asiseks muutuda, liiga pikki tööpäevi teha ning naljast enam mitte nii hästi aru saada. Nähtud vaev tasub pikemas perspektiivis kuhjaga ära, ent sellegipoolest tuleb arvestada, et sa pole robot ja vajad igal juhul puhkepäevi. Pealegi vajad aega oma imekauni armsama jaoks.