Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. detsember 2018, 23:05

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 29. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tunded on tugevad, kirgede möll teeb elu pingeliseks. Võimalik, et saad tunda armukadedust. Su silmarõõm võib meelega provotseerida, et sinus armukadedust tekitada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Asjad edenevad aeglaselt. Plaanidest on raske kinni pidada, mingite takistavate asjaolude tõttu tegemised venivad. Ära lasku sellest masendusse, püüdle ikka edasi.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sinu mõtted on selged ja konkreetsed, su plaanid reaalselt teostatavad. Lihtne on kaaslastele oma seisukohti selgitada ja neid tegevusse kaasa tõmmata.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kui oled vaba ja vallaline, võib keegi võluv isik su saatusele uue suuna anda. Märksa ettevaatlikum peaksid olema juhul, kui oled seotud – armuafäär võib kaasa tuua skandaali.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Info liigub takistusteta – see, mida teada saama pead, jõuab mingit kanalit pidi kindlasti sinuni. Midagi olulist võid teada saada juhulikult kellegi vestlust pealt kuuldes.

Neitsi

23. august – 22. september

Sinu lähenemine on mõistuspärane – näed, millised on su võimalused, need ka ära kasutada. Oskad hinnata riski suurust ja teha valikuid, millal ja kui palju on mõtet riskida.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Armusuhetes võib pingeliseks minna. Sinu ootused partnerile on kõrged. Keskendud sellele, mida sa ise tahad, ent ei märka teise vajadusi. Võid olla kahtlustav ja kontrolliv.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Aeg sobib rutiinseks töörügamiseks, vaikselt üksinda nokitsemiseks. Koostöö ei tõenäoliselt kõige paremini ei suju, pole lihtne erinevate inimestega ühist keelt leida.

Ambur

22. november – 21. detsember

Asjad sujuvad, sest sul on oskus õigete inimestega hästi läbi saada. Jääd positiivselt silma neile, kellel on mõjuvõimu. Otsustavates olukordades on sul kindel seljatagune olemas.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Lähedased inimesed vajavad tähelepanu. Pead kedagi pereliikmetest aitama, see võib su plaanide teostamist häirida – võimalik, et oled sunnitud mingist üritusest loobuma.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Nüüd võib tekkida võimalus reisile minemiseks. Suure tõenäosusega on tegemist õppereisiga, aga lisaks kasulike teadmiste omandamisele tõotab see tuua ka lõbusaid seiklusi.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oled üsnagi hajameelne. Pead end pidevalt distsiplineerima, muidu võivad tähtsad kohtumised ununeda ning lubadustest on raske kinni pidada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algav eluaasta võimaldab sul oma nutikust ja omandatud teadmisi oskuslikult ära kasutada. On häid võimalusi suhete vallas – võid leida suurepäraseid koostööpartnereid, astuda mõttekaaslasi ühendava organisatsiooni liikmeks või armuda inimesesse, kellega tekib tugev hingeline side. Tegutse ennekõike südame häält järgides.