Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. detsember 2018, 23:05

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 28. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oskad aega õigesti jagada ja sättida oma tegemised nii, et tasakaalustuseks tööalastele pingutustele saadad midagi head korda koduses sfääris.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Proovi hoiduda oma nina teiste asjadesse toppimast, pigem kasuta päeva selleks, et midagi uut õppida. Pealegi võid kuskil kursustel trehvata vägagi meeldivat vastassoolist.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pigem kodu ja perega seotud ettevõtmisi soosiv aeg. Ilmselt pead töödki tegema, sest vastutus on suur. Võib-olla pead oma tegemistest ülemustele aru andma.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Eriti soodne oleks praegu midagi õppida. Küllap saad uusi teadmisi kiiresti ka praktiliselt kasutada ja sellest korralikult kasu lõigata.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Saad teistelegi oma varjatud andeid demonstreerida. Ehk on sul loominguline hobi, millega oled seni vaid enda lõbuks tegelenud, aga mis nüüd ka sissetulekut teenida võimaldab.

Neitsi

23. august – 22. september

Sul on häid plaane ja nende ellu rakendaminegi sujub suurepäraselt. On võimalik oma tegevusvälja oluliselt laiendada ja autoriteetide soosingut võita.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tähtis on plaanid esialgu salajas hoida, pidada nõu vaid selliste inimestega, kes on täielikult usaldusväärsed. Vastasel korral võib keegi kadedusest üritada su ettevõtmisi nurjata.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Saavad hoo sisse need tegemised, mis eelmistel nädalatel takistatud olid või planeeritust rohkem aega ja vaeva võtsid. Segadust on vähem ja selgust rohkem.

Ambur

22. november – 21. detsember

Ilmneda võivad erimeelsused äripartneritega, võite rahaasjade pärast tülli pöörata. Kuna koostöö ei edene, tasub rohkem omaette tegutseda ja tulevikuplaane paika seada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Veenuse ja Pluuto sekstiil tõotab kirgede tulevärki. Vajad armastatud inimest nagu õhku, sellega aga kaasneb ka armukadedus. Saad sellest üle, kui kallimaga südamest südamesse räägid.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on saladusi, millest tahaksid valjul häälel rääkida, ent millest on siiski hädasti vaikida vaja. On inimesi, kes su salamõtteist teada saades sinu vastu pöörduks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

On hea aeg loominguliseks tegevuseks, aga ka lihtsalt selleks, et oma tunded sõnadesse panna. Eneseväljendusoskus on suurepärane, teed end teistele mõistetavaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval aastal on sulle väga tähtis nii sisemine kui väline ilu ning võimalus end loomingu kaudu väljendada. Aeg võib tuua õnneliku otsustava muudatuse armuelus. Kui algab uus suhe, köidab see sind teise inimesega tugevalt nii hingelisel kui kehalisel tasandil. Tegemist võib olla elu suurima armastusega!