Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
26. detsember 2018, 23:05

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 27. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Seltskondlik suhtlus elavneb. Meeldivaid emotsioone toovad kohtumised vanade tuttavatega. Eelkõige neilt tasub keerukates olukordades nõu küsida.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Võid tunda hingelist üksindust, igatsust inimese järele, kes sind armastaks ja toetaks. Kui ka su kõrval on partner, kipub tunduma, et ta ei mõista sind olulistes asjades.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pealtnäha oled seltskondlik ja naeratad kõigile sõbralikult, ent sisemiselt painavad sind kahtlused ja kõhklused. Minevikus tehtud valed otsused võivad vaevata.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Aeg võib su ellu tuua kellegi, kes su varasemaist tuttavaist tublisti erineb ja juba esimesel kohtumisel sulle tugevasti muljet avaldab.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sinu soovid on suured ja ootused partnerile kõrged, ka võib pead tõsta armukadedus. Mõtled eelkõige iseendale, ent kallima vajadustega ei taha eriti arvestada.

Neitsi

23. august – 22. september

Tasuks sõlmida kokku lahtised otsad ja panna lõplikult paika plaanid, mis sul juba mõnda aega meeles on mõlkunud. Aeg on hea õppimiseks, informatsiooni hankimiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Rahaasjus võid vägagi edukas olla juhul, kui su kõrval on usaldusväärne äripartner. Õnnestub sõlmida lepinguid, mis osutuvad tulutoovaks pikema perioodi vältel.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Aeg võib tuua nii võimalusi ärisuhete arendamiseks kui ka arenguid armusuhteis. Kui peaksid leidma uue armastuse, on sel inimesel sulle tugev mõju ja ta jääb su ellu pikaks ajaks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Raha- ja äriasjus on võimalused väga head. Kui oled julge ja otsustav ning suudad end pöördelistel momentidel maksma panna, kroonib su tegemisi suur edu.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tahtejõudu on palju, selle toel saad hakkama asjadega, mida teised sult oodatagi ei oska. Samas on aga oht kaaslastega vastuollu minna, kui nad su seisukohti ei aktsepteeri.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Osavalt suudad isiklikud võlud mängu panna, et olulistele isikutele muljet avaldada ja seeläbi oma tahtmist saavutada. Oled võimeline oma elus otsustava pöörde tegema.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Praegu saadud teadmiste läbi võid oma elu uues valguses näha ja endale varasemast kõrgemaid sihte seada. Oluline info võib jõuda sinuni reisil olles või välismaalastega suheldes.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Saad aru, milliseid struktuure oma elus peaksid praegusel kujul säilitama, mida aga tasuks ümber kujundada. Aeg võib kujuneda oluliseks suhete vallas. Kui su kõrval juba on kindel partner, õnnestub teil omavahelist kontakti tugevdada, usaldust suurendada. Kui aga juhtud sel aastal armuma, on ilmselt tegemist pikaajalise ja kirgliku romaaniga.