Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
25. detsember 2018, 23:05

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 26. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Hea päev suhete tugevdamiseks. Võta aega kallimaga koos olemiseks ning puhkuse- ja pikaajalisemate tulevikuplaanide paika seadmiseks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui sul on kroonilisi tervisehädasid või annavad tunda vanad vigastused, keskendu nende ravile. Paranemine võib jõudsalt edeneda. Palju aitab ka see, kui lihtsalt kõigest puhkad. 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kui oled suhtes, pühendu võimalikult palju kallimaga koos olemisele. Kui oled üksik, võid enda kõrvale kindla kaaslase leida. Selleks tuleb muidugi seltskonda minna.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tunned rõõmu sellest, kui saad oma kodu heaks midagi ära teha. Niisama käed rüpes istuda sa vaevalt et maldad, õhtul tunned end hästi juhul, kui oled midagi saavutanud.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Suhtle nende inimestega, kellega sul on ühised hobid. Oled hoolikas ja kannatlik, sind võlub loominguline tegevus, mis eeldab pühendumist.

Neitsi

23. august – 22. september

Aeg sobib koduga seotud investeeringute tegemiseks. Näiteks võid uuendada kodu sisustust, ostes kvaliteetseid asju, mis kaua vastu peavad.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võiksid minna koolitusele või võtta osa töötoast, kus lisaks uute teadmiste saamisele on võimalik omandada ka praktilisi oskusi. Või siis koos sõpradega midagi uut proovida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Hea aeg selleks, et oma pikaajalised äriplaanid kainelt kaalutledes läbi mõelda. Sisimas sa tead, mis sulle edu ja rikkust tuua võib.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled ilmselt asjalikus meeleolus. Suudad end hästi distsiplineerida ning kannatlikult tegutseda. Võimalik, et pühendad suure osa ajast sellele, et äritegevuseks vajalikku infot koguda.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Mingid vanad teemad võivad taas aktuaalseks muutuda. Suudad neid nüüd varasemast märksa kainemalt ja rahumeelsemalt analüüsida.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sõprade seltsis olemiseks on aeg hea. Pööraseks lõbutsemiseks vast ei kisu, pigem võiksite üheskoos mingi novembrikuus pooleli jäänud ettevõtmise lõpule viia.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mõtted võivad tööasjade juures olla, ja see polegi halb või stressi tekitav. Näed nüüd nii minevikus toimunut kui ka tulevikuperspektiivi realistliku pilguga.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastal oled järjekindel ja avatud uute põnevatele võimalustele. On hetki, mil oled valmis järsu pöörde tegema ja ka riskima. Hästi tähtis on keskenduda enesearendamisele, vaadata julge pilguga peeglisse ja tegeleda oma probleemidega. Sõprade toetust saad pidevalt tunda. Võimalik et keegi seni vaid sõber olnu sulle armastust avaldab.