Grete Klein Ergo KuldFoto: Stanislav Moshkov
Jõulud
24. detsember 2018, 21:52

Õnne-õnne! Grete Klein ja Ergo Kuld kihlusid jõuluõhtul (33)

Näitlejanna Grete Klein ja produtsent Ergo Kuld ootavad oma esimest last ning jõuluõhtu tõi veel ühe armsa uudise. Grete lisas Instagrami pildi, millega annab teada, et nad on Ergoga kihlunud. 
View this post on Instagram

24.12.2018 - igavesti❤️ #love #engaged

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on

Grete teatas lapseootusest oma Instagrami kontol oktoobri keskel. 

Grete ja Ergo suhtest hakati sahistama mullu aprillis, kui selgus, et Grete on eelmisest kallimast, politseinik Pirkost lahku läinud. Siis jõudsid ajakirjandusse pildid Gretest ja ühest salapärasest mehest tema embuses, kelles tunti ära teleprodutsent Ergo Kuld. Kuigi kumbki suhet siis ei kinnitanud, sai peagi selgeks, et koos nad tõesti on, sest aina enam hakkasid Grete ja Ergo end ka sotsiaalmeedias koos näitama. 

Selle aasta algul pani Ergo müüki oma 105ruutmeetrise Nõmme korteri ning suvel kinnitasid nad ka Kroonika Kodu-erile, et on leivad ühte kappi pannud ning end uues ühises elamises sisse seadnud. Linnaosa nad siiski avaldada ei soovinud. "Kuna minu elukaaslane on teenager'ite iidol ja kui nad saaksid teada, kus ta elab, läheks me elu põrguks," viskas Ergo
nalja.

Augustis rääkisid Grete ja Ergo esmakordselt oma suhtest ka avalikult, kui käisid külas Vikerraadio saates "Owe Peterselli show". Ergo kummutas seal ka arvamuse, nagu oleks Grete saanud teleseriaali "Padjaklubi", mille produtsent Ergo on, rolli tänu temale "See oli väga suur juhus, et Grete üldse mängima sattus. Ma ei olnud tegelikult tema kandidatuuriga üldse nõus," rääkis mees. "Olin kategooriliselt vastu - mingi ilmatüdruk! Olin kindel, et tema oskused on null ja meil ei ole mõtet aega raisata. Kuna me ühel hetkel olime jooksnud ajaga liiva, siis andsin talle võimaluse proovimiseks. Casting lõppes Grete jaoks küll positiivselt, aga meie suhte seisukohalt ei paistnud seal midagi." 

Kui enne castingut suhtus Ergo Gretesse eelarvamustega, siis sai mehele üsna pea selgeks, et tegemist on orgaanilise naisega. "Seda kohalolekut, mis Gretel on, ei näe teinekord isegi päris näitlejate puhul. See, kuidas ta on võimeline olukorda adapteeruma ja nii kiiresti reageerima. Mulle tundus, et sellel inimesel sisuliselt puudub lavanärv," räägib produtsent.

Ergo avaldas, et romantiliseks läks näitlejannaga suhe ajapikku. "Olime sunnitud suhtlema. Mina kui produtsent ja tema kui näitleja. Ikka aeg-ajalt oli kokkupuuteid." Mingi hetk hakati rohkem suhtlema sotsiaalmeedias ja tavaline suhtlus muutus ajapikku sümpaatiaks. "Meil kummalgi ei olnud mõttes seda, kas siin võiks midagi enamat tulla, aga mingi hetk see murre tuli," rääkis Ergo. "Lihtsalt oli õige aeg ja õige koht," lisas Grete.

Ergo rääkis saates, et alateadvuses oli tal kindlasti olemas mõte, et Grete on selline, kes ei pööraks võib-olla temasugusele tähelepanu. "Aga teisalt mulle tundus, et äkki liiga palju avalikku tähelepanu. Kui ma Gretet õppisin lähemalt tundma, siis sai selgeks, et ta on hoopis teistsugune kui see, mida ta meedias välja näitab. Ta oskab ennast väga hästi viia mingisugusesse rolli ja mulle tundub, et see Grete Klein, keda mina teadsin meedia vahendusel, ei sümpatiseeri mind mingil moel."

Mees rääkis, et vahepeal aitas paremini naist tundma õppida ka reklaamiprojektid, kuhu Grete oli kaasatud. "Aga mitte sellisel moel, et oleks toimunud mingi tohutu pööre."