Paljas Porgand ehk Merilin TaimreFoto: Tiina Kõrtsini
Blogid
24. detsember 2018, 16:48

Blogija Paljas Porgand kaalus oma blogi sulgemist: siin on lahti läinud jube õelus (19)

Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre avaldas aasta lõpu eel äärmiselt avameelse postituse, kus tunnistas muu hulgas, et ta on kaalunud sel aastal ka oma blogi sulgemist. 

Merilin kirjutas enesekindlusest, enesearmastusest ja paljastas nii mõndagi, mida ta on sel aastal endas kandnud. "Pean tunnistama, et kogu enesearengu käigus on mul peas tiksunud korduvalt mõte blogi sulgeda. Mitte et ma blogida ei armastaks… kuidas veel armastan! Aga tundsin, et siin on lahti läinud jube õelus. Iga sõna võetakse kontekstiväliselt, lõpliku tõena ning vaadeldakse nii must-valgena," kirjutab Merilin.

"Ehtne näide on mu jõulukingi postitus. Minu peamine sõnum läbi naljatlemise ja ülepaisutatud näidete oli rõhutada pahnavabadele jõuludele, et ei pea igaühele paaniliselt midagi kinkima, et no saaks aga kingitud. Kas meie aeg ei ole mitte kõige väärtuslikum kingitus? Või midagi, mida teine tõesti ihaldab või mis talle kasuks tuleks, aga ta ise ei tea või ei suuda endale võimaldada? Miks osta kokku jõulumehekujukesi, karvaseid mänguasju, mõttetuid “Häid jõule” kommikarpe ning valmis pakitud kinkekomplekte? Eriti oma kõige kallimale, keda sa peaksid tundma piisavalt, et teha talle meeldejääv eriline žest. Ja kus siis lahmiti, et olen ajudeta tibi, kes tahab endale lihtsalt kallist Guessi kotti… oh jumal! Kui intelligentne kokkuvõte!"

Täispikka postitust loe Palja Porgandi blogist.