Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. detsember 2018, 23:11

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 25. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sind valdab tegutsemisõhin, tahad üht kui teist asja oma elus paremaks muuta. Hästi õnnestub ellu viia plaane, milleks tuleb end kokku võtta ning kiiresti maksma panna.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Nüüd vast suudad teha elus pöörde, millest oled ammu unistanud. Ent see pole lihtne – pead end lahti rebima millestki harjumuspärasest, see toimub läbi valu ja vaeva.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tõenäoliselt on sul kiire päev, mil liigud ringi mitmesugustes huvitavates seltskondades ja tutvud uute inimestega. Seeläbi võib suhete liinis toimuda põnevaid arenguid.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Töised tulevikumõtted on mõnevõrra ärevusse ajavad. Mõtted keerlevad tööasjade ümber ka vabal ajal pereringis viibides, mis võib omajagu halvata suhtlust lähedaste inimestega.

Lõvi

23. juuli – 22. august

On võimalik piirangutest vabaneda. Paljugi on abiks see, et sa oskad asjadele uue, teistsuguse nurga alt vaadata ja näed nüansse, mida varem märgata ei osanud.

Neitsi

23. august – 22. september

Sisemise rahutuse ajel võid teha ennatlikke otsuseid. Ka ei pruugi soovitused, mida sulle antakse, kõige mõistlikumad olla. Võta aega, et oma plaane rahumeelselt seada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sa ei suuda ette arvata, mis toimuma hakkab – õhus on ärevust ja üllatusi. Püsivust ja süsteemset mõtlemist nõudvad tegemised ei taha õnnestuda.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Vajad aega, et tähtsad asjad selgeks mõelda, kahtlustest ja kõhklustest üle saada. Seltskonna suhtes oled valiv – sul on hea olla koos nendega, keda jäägitult usaldada saad.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kohtad tõenäoliselt kedagi, kes erineb paljuski enamikust su tuttavaist. Ta on salapärane ja seetõttu eriti ligitõmbav. Armastus ähmastab su muidu nii selget mõistust.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oskad oma eesmärgid täpselt paika panna ja sirgjooneliselt nende poole liikuda. Tahtejõudu on tohutult. Kui sa midagi tõesti tahad, siis selle sa ka saad.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Su partner võib sind üllatada – teha midagi niisugust, milleks sa pole üldse arvanud teda võimeline olevat. Natuke raske on muudatustega kaasa minna, olukordi ümber hinnata.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oled empaatiavõimeline, suudad end teise inimese olukorda panna, mõista tema mõtteid ja tundeid. Oled heasoovlik ja kaastundlik, ent teiste aitamisega liiale minna ka ei saa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval aastal tasub edasi liikuda mõõdukas rütmis, ent väga järjekindlalt. On hetki, mil tunned vajadust suurte muudatuste järele – siis võtagi elu ümber korraldamine ette. Tee seda mõistuspäraselt ja edasiviivalt. Isiklikus plaanis oled õrnatundeline, mida kallim on teine inimene, seda kergem on tal paraku su tundeid haavata.