Airi Vipulkumar Kansar, Vipulkumar KansarFoto: www.facebook.com/airi.ojamets.7
Inimesed
23. detsember 2018, 12:50

FOTOD JA HARUKORDNE VIDEO INDIA PULMAPEOST | Airi Vipulkumar Kansar ja Vipulkumar Kansar tähistavad 6. pulma-aastapäeva (4)

Täna tähistab enda 6. pulma-aastapäeva laulja Airi Vipulkumar Kansar (neiupõlvenimega Ojamets - toim.) ja Vipulkumar Kansar.

Airi ja Dahodist pärit Vipul Kansar tutvusid 2012. aasta suvel ühes kultuurikogemuste jagamiseks mõeldud interneti sotsiaalvõrgustikus, kus Airi oli huvitatud India kultuurist ja vaimsusest. 

"Saatsin talle sõbrakutse ja hakkasimegi suhtlema. Pidasime läbi inerneti ka videokõnesid. Ühtäkki otsustasime abielluda ja hakkasime selleks valmistuma," pajatas blondi eestlannat kohanud Vipul Kansar väljaandele The imes Of India 2012. aastal. Abielutõotused ja sõrmused pandi sõrme samal aastal 23. detsembril. 

Airi Vipulkumar Kansar, Vipulkumar Kansar Foto: www.facebook.com/airi.ojamets.7

Airi ja Vipulkumar abiellusid nii, et polnud teineteist reaalselt kordagi näinudki. Naine selgitas tol korral Raadio2 saates "Siin me oleme", et mõistis ka läbi interneti, et on leidnud hingesugulase ning otsustaski seejärel Indiasse põrutada. 

"Lähedased ei uskunud, et keegi internetist tulebki kohale. Nad naersid Vipulkumari üle, et keegi lollitab sinuga, sina oled naiivne ja usud ning kui ma lõpuks tulin, oli paljudel inimestel suu kinni," tunnistas Airi.

Nagu India traditsioonid näevad ette, võttis Airi endale abikaasa ees- ja perekonnanime. Muid suuremaid muudatusi abiellumine India mehega kaasa ei toonud. "Inimsuhe on inimsuhe, olenemata sellest, mis värvi ta on või mis rahvusest ta pärit on," arvas Airi. 

Airi Vipulkumar Kansar, Vipulkumar Kansar Foto: www.facebook.com/airi.ojamets.7

2017. aastal külastas Airi oma abikaasa vanemaid, kes elavad Gujarati osariigis, väikeses Dahodi linnas. Airi on varem öelnud, et tema abikaasa ei tahaks Indiasse kolida ja ka tookordne pikk reis ei muutnud nende arvamust. Airi sõnul on Indiat tore ja huvitav külastada, kuid elada ta seal ei sooviks. „Minu elu oleks seal liiga piiratud. Istuksin enamasti kodus, teeks koduseid toimetusi, vananeks, läheks paksuks ning lõpuks lahkuks oma maisest kehast. Mulle aga ei meeldi oma elunatukest nii elada,“ ütleb Airi, kes tahab palju liikuda, reisida, seigelda ja muusikat teha.

Täna tähistavad noored oma 6. pulma-aastapäeva ning Airi jagab meenutusi sellest imelisest päevast enda Facebooki seinal.

 

Kooselust on sündinud kolm last: 5aastane poeg Aryan, 3aastane tütar Adrika ja tänavu kevadel nägi ilmavalgust pere pesamuna, kellele pandi nimeks Ragnar.

Adrika, Ragnar, Aryan Foto: www.facebook.com/airi.ojamets.7