Mikk KaasikFoto: Aldo Luud
Tele
23. detsember 2018, 12:02

Mikk Kaasik mõminaräpist: kui see tuleb raadiost, siis vahetan kanalit (1)

Muusik ja põhikooliõpilane Mikk Kaasik rääkis saates "Hommik Anuga", et erinevalt eakaaslastest ei kuula tema mõninaräppareid ja Ariadne Grandet, vaid eelistab muusikat eelmisest sajandist. 

Jõuludel annab noor andekas laulja ja pianist ühiseid kontserte koos ansambliga C-Jam ning repertuaariks on just eelmiste kümnendite looming. "See on see muusika, mis mulle meeldib," lausus Kaasik. "Kui ma olin väike, siis iga kord, kui me sõitsime kuhugi maale või linna, siis alati mängis meil autos plaat "80ndate 100 hitti". Iga kord me kuulasime seda. Siiamaani olen õnnelik, et nii vara avastasin selle enda jaoks."

Noormees rääkis saates, et popmuusikasse ta nii positiivselt ei suhtu. "See, mis tänapäeval tehakse, kõik need kuulsamad lood. Näiteks Rihanna ja Ariana Grande ei ole lihtsalt minu teemad. Osadele inimestele kindlasti meeldib, aga minule ei meeldi neid nii väga kuulata." Mikk rääkis, et soojad suhted puuduvad tal ka kohaliku popmuusikaga. "Samamoodi, ei ole minu teema. Minule meeldib laulda ja ma leian, et see on väga äge, kui inimene oskab nii kiiresti räppida, aga see lihtsalt ei ole minu muusika maitse. Kui see tuleb raadiost, siis tihti vahetan kanalit."

Miku süda lööb särama hoopis retromuusikat kuuldes. "See on lihtsalt priima! Tõnis Mägi, Ivo Linna, Fix - see on hea muusika," leiab noor laulja.

Lisaks kooliõpingutele Lähte ühisümnaasiumis ja aktiivsele muusikaelule, on Mikk mänginud sarjas "Väikelinna detektiivid". 

 

Täispikka intervjuud saad järelkuulata siin: