Uku SuvisteFoto: Kuvaatõmmis saatest / TV3
Tele
22. detsember 2018, 20:15

TV3 VIDEO | Uku Suviste: mind eristab teistest see, et olen eestlane! (8)

Kui 30 aastat tagasi oli tavaline, et meie noored lauljad tegid suuri tegusid ka Venemaa avarustel, siis viimasel ajal ei ole seda täheldada olnud, kui mitte rääkida Anne Veskist. Nüüd on aga asjaolud muutunud, sest Uku Suviste murdis end miljonite televaatajate silme all idanaabrite talendisaate poolfinaali.

Venemaa talendisaatesse soovitas Ukul minna tema sõber. "On mitu põhjust, mis mind selleni viis. Üks sõber oli jälginud seda saadet ja küsis minu käest, et miks ma sinna ei lähe?"

Edasipääsu üle on Eesti laulja õnnelik, aga tunnistab, et teekond sinna on olnud paras väljakutse. Eilne üritus oli lõppenud hilisõhtul ja täna esineb Uku juba Anne Veski juubelikontserdil, et siis uuesti öösel Venemaale tagasi sõita. "Poolfinaaliks valmistuma, kus ma pidin juba täna olema." Selline graafik on Uku sõnul olnud septembrikuust alates. Veerandfinaali esitus ei olnud laulja arvates kõige parem, kuna selle aja jooksul on juba väsimus kogunenud. "Aga ma usun, et leian enda jaoks puhkeaja ja saan rahulikult välja puhata, keskenduda ja ehk teha paremini." 

Täna õhtul astub Uku üles Anne Veski kontserdi külalisesinejana. Armastatud estraaditäht on Uku tegemistele südamest kaasa elanud ning uskunud kaasmaalase edusse idanaabrite juures. "Annele ma olen väga tänulik, et temas on usku. Minu töö on see usk siis vastu võtta ja võimalikult palju teostada. Mind eristab teistest võistlejatest see, et olen eestlane."

Täispikka intervjuud kuula siin: