Uku Suviste vene talendisaate "Golos" veerandfinaalisFoto: twitter.com/voice1tv
Inimesed
21. detsember 2018, 21:33

HURRAA! Uku Suviste pääses vene talendisaates "Golos" poolfinaali! (45)

Täna õhtul toimus Moskvas lauluvõistluse “Golos” (“Hääl”) veerandfinaal.  Saates laineid lööv Uku Suviste suutis võita venelaste poolehoiu ja laulda ennast poolfinaali!

Suviste laulis veerandfinaalis Valgevene juurtega laulja ja räppari Bianka hitti “Kedõ” (“Ketsid”).

Veerandfinaalis läksid vastamisi 12 võistlejat, neljastes gruppides. Iga mentori grupis oli kolm võistlejat, kellest kaks pääsesid edasi poolfinaali. Uku Suviste mentoriks on ukaina laulja Ani Lorak. Uku vastu võistlesid tema grupikaaslased Sofia Legran ja Amirhan Umaev, kellest viimane pääseski koos Ukuga oma grupis poolfinaali.

Uku sõnul mõjub telesõu suur vaadatavus, täpsemalt 24 miljonit, lauljaile kui magnet. “Kui juba oled saatesse saanud, siis on juba tunne nagu oleksidki võitnud,” nendib ta.

Siiski ei oska Venemaal suureks staariks saamisest Uku preagu midagi arvata ning suurriigis tuuritamisele ei ole ta mõelnud. “Kui aga oleks võimalus, siis ma loomulikult kasutaksin seda. Aga ehkki see saade on suure vaadatavusega, ei saa eeldada, et see teebki artisti ja paneb rahva teda kohe palavalt armastama või austama. Isegi saatevõit ei anna lauljale garantiid, et temast tuleb Venemaal edukas artist. See saade on kõigest hea hüppelaud.”

Pikemat intervjuud Uku Suvistega talendisaate teemal loe SIIT!

Vaata Suviste etteastet veerandfinaalis ka videost: