Sven Sesteri jõulutervitus ajas avaliku elu tegelased kihama.Foto: facebook.com/jukukalle.raid
Inimesed
21. detsember 2018, 18:15

Sven Sester sattus kentsaka jõulukaardi tõttu internetitrollide küüsi (21)

Jõuludega kaasnevad ka poliitikute sageli piinlikust tekitavad jõulutervituskaardid. Ilmselt saab kõige imalama jõulukaardi auhinna sel aastal Sven Sester, kes oma jõulukaardiga koheselt internetis teistele avaliku elu tegelastele hambusse jäi.

Vahva huumorimeelega Juku-Kalle Raid põrutas oma Facebookis: 

"KÜSIMUS: Kas keegi piinlikumat s*tta on viimasel ajal näinud? Isegi mingid Savisaare roosid hambus puhkavad siukse p*sa peale. Okei. Miks see minu postkastis oli? Sven Sester: f*kk off, tule kohale ja vii ära! Tagasi! Minema! Kaugele! Ja lase vähemalt Viktoria Ladõnskaja-Kubits esinumbriks oma ringkonnas, mitte ära ärple nagu sa oleksid sa ise. Ma tulen ja panen sulle selle riigikogu valvelauda, söö see enda kodus ära, kui tahad, f*king reostaja.

Oeh, noh, oleks võinud ikka mingi seksikas top ka üle tärkavate karvaste jõulurindade visatud olla. Raamat on õigetpidi ees ilmselt kogemata.
Ja tõsiselt – pühi ise!" 

Postituse kommentaariumis läks lahti tõsine lõuapoolikute pidu, kus Sesteri välimuse ja jõulukaarti üle nalja hakati viskama. "Kadedus pole abimees, Juku. Oleks me ka nii ilusad, töötaksimegi modellina," kommenteeris terava suuvärgi tõttu tuntud Jürgen Ligi.

Tänapäeval on popp nalja teha meemide meisterdamisega ning muidugi hakkas Sesteri kohta meeme sadama kiiremini, kui keskmine eestlane jõululauas viina jõuab visata. 

 Foto: Juku-Kalle Raid
Foto: Juku-Kalle Raid
Juku-Kalle Raidi meem. Foto: Juku-Kalle Raid
Marek Strandbergi meem. Foto: Marek Strandberg
Foto: Aapo Ilves

Oma meemi postitas isegi EKRE esinumber Martin Helme.

Foto: Martin Helme

Lõbusat naljaviskamist Svesteri suunal loe Juku-Kalle Raidi Facebookist.