Inimesed

Akadeemiku miniloeng: miks horoskoobid täppi lähevad? (13)

LISA KOMMENTAAR

reix498274823. detsember 2018, 12:03
Minul isiklikult negatiivsed ajad lähevad täide, positiivsed kahjuks mitte.
Lõplik tõde pole ka see lugupeetud teadlase arvamus.23. detsember 2018, 01:02
Ennast tundes võib igaüks veenduda et "mitteoma" tähemärk läheb täiesti mööda .
Eks... 22. detsember 2018, 22:47
... See kummaline ole, et enne Goodmani raamatut pimeduses elanuna, tuli siiski tõdeda, et sarnasus välja pakutud tähtkujuga oli kõige suurem. Ei olnud tähtkuju nooruses ette antud, kelleks "õppida". See oli juba olemas.
Sander22. detsember 2018, 19:23
Kas ikka lähevad? Minu sünniaeg on tähtkuju keskel, nii et eelmise või järgmise mõju olla ei saa, kuid paika ei lähe küll vähimatki. Jääb selline tunne, nagu polekski oma sünnipäeval sündinud. Pigem on need horokad meelelahutus/folkloor, kui millegi etteennustus.
22. detsember 2018, 18:04
ennem usun horoskoope kui sotsi juttu,peast hahaaa.
Psühholoogia22. detsember 2018, 17:18
Horoskoop on puhas psühholoogia ja inimeste tunnetega manipuleerimine. Võtame kasvõi siinsamas Õhtulehes oleva artikli, kus horoskoop tulevaks aastaks lubab kõigile õnne ja kordaminekuid. Inimesed tahavad positiivseid uudiseid. Nii et jah, horoskoopi ma ei usu, sest ma olen selleks üle keskmise intelligentne. Aga samas ma ei saa isegi suure skeptikuna aru, kuidas töötavad sodiaagimärgi selgitused. Näiteks olen ma Veevalaja. Ja no tee või tina, aga loen kirjeldust Veevalaja kohta (näiteks Latene.ee) ja noh, mina mis mina. Pea iga lause on õige. Ja teised sodiaagid on ikka täiega võõrad..
v22. detsember 2018, 16:10
Selge on see , mis tuleb sinu seest läbi unenägude, sellele tuleb tähelpanu pöörata ja tegeleda selle lahtiseletamisega. See raamatutest otsimine on tegelikult raske, aga laske sisedundel Aga iga inimese vibratsioonitase on inimese vaimse arengu lõputunnistus ,mille on teile kinkinud teie ema, isa oma kromosoomidega. Nii tarka juttu saategi ajada kui palju on kaasavara oma esivanematelt. Koolitase on nõrk ,meie ajale jalgu jäänud.
omni22. detsember 2018, 12:03
Mul on ka seda juhtunud, et olen kiiruga ja kogemata vale tähtkuju kohta käivat lugenud, aga ikka oli hää ja sobis! Seega müts maha nende horoskoopide kirjutajate ees, kes oskavad kirjutada nii, et alati sobib
kõik horoskoobid sobivad kõigi tähtkujudega ,22. detsember 2018, 10:14
kui tahad ,et on ,ja kui ei taha ,siis ei lähe täppi ,nii lihtne see ongi .
Jah22. detsember 2018, 09:40
olen vähi tähtkujust ja horoskoobid ütlevad, et vähile meeldivad kõik naised. Nojah mul nii ongi, ainult mina ei meeldi millegipärast ühelegi naisele.
ery22. detsember 2018, 07:30
Tegelikult olen üsna ratsionaalne inimene ja tean, et 99,99% igasugu “päeva - ja muu”horoskoobid ajavad jama, AGA... Olles aastaid jälginud inimesi, olen veendunud, et tähed mõjutavad meie iseloomu, käitumist jne. Võimalik, et olen ka artiklis mainitud “enesesisenduse” ohver, aga kokkulangevusi on olnud liiga palju, selleks et neid eirata. Iga inimese juures tuleb lisaks sünnihetkele arvestada aastat, erinevate planeetide tõusu/laskumisfaasi jne.
Frankl22. detsember 2018, 01:14
Need psühholoogia meetodid ei võimalda nendele küsimustele vastata, mida see akadeemik välja ajab oma suust. Primitiivsed üldistused, mida samuti saab kord nii ja naa tõlgendada. Individuaalselt ei seleta see midagi ära, teiseks psühholoogia teooriad on samuti pseudoteadus, mida on raske kontrollida. Psühholoogia pole keemia ja füüsika, küsitlused ja arvamused ei tõesta isiksuseteooria tõenduspohisust, veel vähem et Alliku teooriad ei nõua samuti teatud õpitud uskumusi.
asiom22. detsember 2018, 00:22
Vulgaarmaterialistlik teadus ei saa ei üle ega ümber astroloogiast. Teemat valdamata lahmitakse oma mätta otsast. Mis on isetäituv ennustus? Kui mulle saab osaks midagi erakordset päeva jooksul, midagi sellist mis vaid kord elus võib ette tulla ja ma loen päeva lõpus, peale seda kui mulle on see asi osaks saanud, astroloogilist ennustust sellest kuidas mulle võib juhtuda tänase päeva jooksul täpselt see situatsioon mis saigi mulle osaks siis kas tegu on isetäituva astroloogilise ennustusega? Miks on suu nüüd vett täis, deadlased?