Kate HudsonFoto: AP/Scanpix
Inimesed
22. detsember 2018, 13:00

Fännid hämmingus: mida Kate Hudson küll Kaalujälgijatest otsib?!

Hiljuti kolmanda lapsega maha saanud Hollywoodi täht Kate Hudson kuulutas, et ta on Kaalujälgijate uus reklaaminägu. Osad fännid on segaduses, osad lausa pahased.

Oktoobris tütar Rani Rose'i emaks saanud 39aastane staar kuulutas, et hakkab kaalulangusprogrammi abil lapseootusega kogunenud liigkilosid kaotama. Paljud fännid aga pole New York Posti teatel Kate'i otsusega rahul. Esiteks on ta niigi sale - erinevalt Kaalujälgijate viimaste aastate käilakujust Oprah Winfreyst, kes on aastakümneid liigsete kilodega maadelnud.

 
 
 
View this post on Instagram

The Sunday suck in 😳 @nicolestuartla @jessejostark are seriously distracted! #Hello...? #Busted

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Teiseks on Hudsoni-sugustel staaridel võimalik kärmelt alla võtta, sest neil on nii palju abilisi ja ressursse.

Üks fänn kurjustab, et Kaalujälgijad on ebaeetiline firma, "kes teenib inimeste läbikukkumiste ja kehavihkamise pealt". "Sinu osalemine on heal juhul lühinägelik, halvimal juhul ohtlik."

Teine kommenteerija märgib, et Kate rääkis oma raamatus "Pretty Happy" hoopis teist juttu - seal tutvustas näitlejanna tervislikke mooduseid oma keha armastamiseks. Lisaks juhivad mõned kriitikud tähelepanu sellele, et Hudsonil on isiklik spordirõivaste kollektsioon - eks ta saab nüüd neid riideesemeid ohtralt demonstreerima hakata.