"Seitsmeste aastalõpp Maarjamäe lossis"Foto: Külli Rummel
Tele
28. detsember 2018, 15:00

Igor Mangi ennustused, Sepo Seemani „naerukool“ ja „Hommik Anuga“ eetrisse mittejõudnud intervjuud ehk Suur ülevaade aastavahetuse saadetest

2018. aasta on kohe lõppemas ja üks võimalus selle väärikaks ärasaatmiseks on pilguheit möödunud aastasse. Eesti telekanalid toovad aastavahetusel ekraanile nii head huumorit, muusikat, teatriklassikat, kui südamlikke ja mõtlemapanevaid vestlussaateid.

ETV

31. DETSEMBER

kell 10 "Hommik Anuga. Aastalõpu eri"

Anu Välba toob aastavahetuse erisaates vaatajate ette eksklusiivsed ja skandaalsed eetrisse mittejõudnud intervjuud. 

kell 12.00 Võidab see, kellel on kõige hullem mees

Mis tunne on olla Eestis 24-aastane vallaline naine? Piret Krumm ja Katariina Tamm vaatavad irooniliselt tagasi juhtumistele oma elus ja suhetele meestega, kelle definitsioon tänapäeval järjest ähmasemaks muutub.

kell 13.15 "Eesti matus"

Esimest korda jõuab tele-ekraanile ülimenukas Draamateatri etendus, mille autor on Andrus Kivirähk, lavastaja Priit Pedajas. Tõnu Kark, Aleksander Eelmaa, Lembit Ulfsak, Kersti Kreismann, Ester Pajusoo, Merle Palmiste, Külli Reinumägi, Jan Uuspõld ja Martin Veinmann.

kell 14.55 "Sajaga edasi, Eesti!"

Tujuküllased otselülitused aasta viimase päeva kõige ägedamatele pidudele üle Eesti! Saade toob ekraanile säravad külalised, meeleoluka muusika ja huumori.

kell 15.30 "Hea tuju maaletooja. Anne Veski"

Anne Veski on eestlasi rõõmustanud laval juba 40 aastat ja sel puhul andis Eesti armastatuim lauljanna intervjuu Karmel Killandile. Kaamera saab võimaluse piiluda ka Anne koju, kus tema abikaasa Benno Beltšikov paljastab nii mõnegi põneva senikuulmata seiga meie legendaarse diiva elust.

kell 17.00 "Ringvaate eri. Reikop sööb"

Tujuküllane ülevaade, millised on 2018. aasta toredamad maitseelamused nii Marko Reikopi kui ka teiste tuntud inimeste taldrikutes.

kell 18.00 "Jan Uuspõld. Oma jope"

Jan Uuspõld on elu sisse puhunud paljudele tuntund naljategelastele, nüüd jõuavad need värvikad karakterid esimest korda televaatajate ette komöödialavastuses „Oma jope“. Teiste seas ootab ees värvikas kohtumine legendaarse Zorro, rullnokk Petsi ja soomlase Sakari Mäkeläga. 

kell 19.00 "Elu parim nali"

Mis on need lood ja naljad, mis läbi aegade eestlasi naerutanud? Gaute Kivistiku juhitud huumorisaates räägivad tuntud ja armastatud eestlased, mis neid telekat vaadates kõige rohkem naerma on ajanud. 

kell 20.30 "Õnne 13"

Menusarja suur aastavahetuse eri! Laine ja Alma ekslevad Rahvusooperis Estonia, kus Alma satub suisa lavale esinema. Ministrid kutsuvad Mare ja Are Toompeale! Jürka paneb Õnne 13 maja põlema! Allan ei ela seda kõike üle!

kell 21.15 "Ärapanija"

Lugupeetud Eesti Vabariigi president, Riigikogu esimees, Eesti ja Läti maksumaksjad! Nüüd läheb panemiseks! Pange vaim valmis! Stuudios panevad Mart Juur ja Peeter Oja.

kell 21.35 Sajaga edasi, Eesti!
EV100 juubeliaasta lõpupeo otseülekanne Tallinnast Vabaduse väljakult koos suurejoonelise kontserdiga.

kell 22.15 "Ärapanija"

Äratus! Pane pult käest ära ja pane tähele! Ärapanija jätkub! Pannakse pihta ja paika! Saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja.

kell 22.45 "Sajaga edasi, Eesti!"

EV100 juubeliaasta lõpupeo otseülekanne Tallinnast Vabaduse väljakult.

kell 23.50 "Sajaga edasi, Eesti!" Eesti Vabariigi presidendi uusaastatervitus

Otselülitus EV100 sünnipäeva-aasta lõpupeole Pärnusse, kus president Kersti Kaljulaid peab uue aasta tervituseks kõne.

Kanal 2

31. DETSEMBER

kell 18.30 "Reporteri aastalõpp"

Üllatavateks ülesastumisteks on valmis Eesti parimad meelelahutajad eesotsas Jan Uuspõllu, ansambel Smilersi, Anne Veski, Elina Nechayeva ja teiste artistidega. Ühtlasi vaatab aasta viimane „Reporter“ heatujuliselt mööduvale tagasi ja üllatab intervjuudega nii Eesti kui maailma eripaikadest.

Kaasa lõõmavad 25-aastane 2QUIKSTART, Anne Veski, Smilers, Elina Nechayeva, Rasmus Rändvee ja teised muusikalised mazhoorid. Pealisülesannet kannab ühest peopaigast teise kukil mõminaräppar nublu. Jan Uuspõld näitab kõrghetki kutlusseriaalist  ,,Wremja" ja paljastab salastatud kaadritagused tõed. 

kell 20.00-20.30 ja 22.00-23.50 "Aastavahetus Kanal 2ga"

Meelelahutusprogramm „Aastavahetus Kanal 2ga“ kuldse kolmiku - Robert Rooli, Piret Laose ja Jüri Butšakovi eestvedamisel. Külalisteks Laura Põldvere ja Uudo Sepp. Bravuuritar Anu Saagim, #aastaema Liina Pulges ja lauljatar Kethi Uibomägi näitavad, mida head tüdrukud vana-aastaõhtul ei tee. Popimad sotsiaalmeediastaarid avaldavad oma edu saladuse. Peolt ei puudu ka alati ettearvamatud mustkunstnikud Meelis Kubo ja Charlekas, kelle maagia võib muuta kogu peo kulgu.

 kell 20.30-22.00 "Suur mängude õhtu aastalõpueri"

Aasta viimasel päeval on Daniel Levi Viinalass  kutsunud endaga mängima väga väärika seltskonna. Meeste tiim istub loomulikult Henriku diivanil ja sinna kuuluvad Valter Soosalu, Veikko Täär ja Üllar Saaremäe. Elina diivanil istuvad aga eriti pidulikud Marta Laan, Piret Järvis-Milder ja Hanna Martinson. 

1. JAANUAR

kell 19.00 "Mida toob aasta 2019?"

1.jaanuari traditsiooniline erisaade küsib, mis meid järgneval kaheteistkümnel kuul ees ootab. Tulevikku prognoosivad pangandusekspert Indrek Neivelt, muusikud Karl-Erik Taukar ja Ott Lepland, Venemaa asjatundja David Vseviov, spordibioloog Kristjan Port, sotsiaalmeediastaarid Brigitte Susanne Hunt ja Hensugusta, moelooja Tiina Talumees ja paljud teised armastatud inimesed. 

kell 20.00 "Vikinglotto aastaloos"

Aastat alustav särav show  toob Kanal 2 ekraanile Ott Leplandi, Birgit Sarrapi, Maarja ning Koit Toome koos sümfooniaorkestriga ÜENSO Jüri-Ruut Kanguri juhatusel.

"MR BEANI MARATON"

Uue aasta esimese päeva peategelane on Kanal 2s traditsiooniliselt legendaarne Mr Bean! Juba hommikul kell 10.45 saab alguse suur Mr Beani maraton, mis kestab läbi päeva ja saab särava punkti kell 17.20, kui Kanal 2 ekraani vallutab hittfilm “Bean – Täitsa lõpp film”.

TV3

28. detsember kell 19.00 "Seitsmeste aastalõpp Maarjamäe lossis"

TV3 uudistetoimetuse meeskond võtab Eesti juubeliaasta erilised, tormilised, ülevad, asjalikud, üllatuslikud ja lõbusad sündmused kokku ajaloolises Maarjamäe lossis. Aastalõpumeeleolust kantud pidulikus erisaates saavad sõna säravad saatejuhid Sirje Eesmaa, Mart Mardisalu, Ingrid Teesalu, Keili Sükijainen, Kadri Pikhof ja Marek Lindmaa ning reporterid Allan Muuk, Kirsi Lattu, Anna-Maria Makko, Eve Heinla, Sven Soiver ja teised.

"Seitsmeste aastalõpp Maarjamäe lossis" Foto: Külli Rummel

30. detsember kell 19.00 "Seitsmeste uhkus 2018"

Liigutavas erisaates "Seitsmeste uhkus" tunnustatakse meie väikese riigi tublisid inimesi "Seitsmeste uhkuse" tänuvastuvõtul Maarjamäe lossis. Tänavu on uhkuste seas nii külasädemeid, loomade heaolu eest võitlejaid, elupäästjaid kui ka imeliselt suure südamega inimesi.

Annely Adermann uhkustega Foto: TV3

31. detsember

"Mida toob aasta 2019?" kell 20.00

Oma põnevad ja põhjalikud aastaennustused toovad teieni selgeltnägijate ja astroloogide raskekahurvägi – Marilyn Kerro, Ilona Kaldre, Nõid Anete, Evald Kotkasulg, Igor Mang ja Edda Paukson. Lisaks ohtralt näpunäiteid ja rituaale, et uus aasta tuleks parem ja õnnelikum.

Igor Mang, Anna-Maria Makko Foto: TV3

 "Su nägu kõlab tuttavalt: Sepo näod" kell 21.30

2019 on käega katsuda ja kellega oleks parem see vastu võtta kui meie oma rahvusliku aarde, geniaalse meelelahutaja Sepo Seemaniga.

"Edekabel" kell 22.30!

Iga aastavahetuse teleprogrammi oodatuim show on kahtlemata Henrik Normanni "Edekabel", kus pannakse humoorikal moel paika lõppeva aasta tummisemad telesaated ja kõige rohkem ilma teinud staarid. Üles astuvad nii poliitikud, ärigeeniused, populaarsed trendiinimesed kui ka armastatud saatejuhid - keda kõiki kehastab üks ja ainus Henrik Normann.