Vallaliste öö Klubis TeaterFoto: Renee Lutterus
Inimesed
21. detsember 2018, 10:07

PEOGALERII | Oli alles öö! Pealinna kaunimad ja vallatumad vallalised möllasid taas!

Oli alles öö! Klubis Teater kohtusid järjekordsel koosviibimisel pealinna kaunimad ja vallatumad vallalised!

See tähendas vaid üht - aeg oli lavale lubada energiline ja lustakas Reigo Ahven ja aasta viimane vallaliste õhtu võiski alata! Sel õhtul jätkus kavalaid naeratusi nii lavale, kui saali tagumistesse nurkadessegi.

Kes vallaline, kes mitte - vahet polnud, kõik olid tol õhtul "vallalised". Nii mõnigi piduline vahetas juba loetud minutid pärast pärast peo algust oma roheliselt helendava käevõru kollase või punase vastu, mis andis märku, et suhtlus kellegi salapärasega on juba loodud. Kas samade kaaslastega võib külalisi näha ka Klubi Teater aastavahetuse suurejoonelisel õhtul, näitab juba tulevik!

Küll aga ei pea lõbusa peoõhtu jaoks ootama aastavahetust - juba homme täna on Klubis Teater algamas grandioosne GREAT GATSBY peoõhtu! Selleks puhuks rändab klubi koos oma külalistega läbi aja säravatesse 20ndatesse, kus suured kuldlühtrid särasid erksamalt, kui eales varem või hijem ning šampanjajõgedel ei paistnud lõppu tulevat.  

Just kõike seda pakub reedel, 21. detsembril Klubis Teater toimuv Great Gatsby õhtu, mis kutsub ka külalisi üles riietuma selleks õhtuks ajastutruult ehk überglamuurselt Mr. Gatsby külaliseks. 

Vaata pilte!