Tele

„Pealtnägija“ tõi vaatajateni võikad lood vanurite kallal vägivallatsevatest lastest (9)

LISA KOMMENTAAR

ära sa ütle20. detsember 2018, 12:08
loomad ikka ka, murravad liigikaaslased maha kui territooriumi ja ressursside pärast sõjaks läheb
20. detsember 2018, 12:07
Usu mid, et lähevad inimeste vahelised suhted veel karmimaks. Kellest vähegi jõud üle käib puistatakse tühjaks ja rünnatakse kasvõi selleks, et oma pingeid maandada. Isiklikud kogemused.
20. detsember 2018, 12:04
Kumb ta siis on, kas elajas või inimene?
palmi20. detsember 2018, 11:29
Sellel on ikkagi sügavam põhjus ja peamine põhjus on, et riik ei hooli inimestest juba eoses. Haridust pole võimalik saada, kõrgharidus on suuremas osas tasuline. Valikuid ei ole, ja siis tuleb kinnine ring. Parem on Eestisse mitte tagasi pöörduda, kuna peaaegu igal pool on elu tervem ja kindlam, kui Eestis. Tean viite inimest, kes Eestis maadlesid vaimse tervise probleemidega (ühel oli lausa skisofreenia diagnoos), aga pärast Eestis ära kolimist on kõik need hädad kadunud. Viga on EESTI RIIGIS, mitte aga neis vägivallatsejates.
Nipitiri20. detsember 2018, 11:25
Sotsiaalministeerium on genereerinud "Aktiivsena vananemise arengukava 2013-2020". Kuid täna pole suhtumine eakatesse paranenud ja vanana pole turvaline elada ei oma kodus, ega ka hooldekodus, kus teenuse eest kallist raha maksad ja mis kujutab endast inimväärikuse lõplikku tapmist sinu omaenda raha eest. Kas pole siis aeg hakata mõtlema hoopis programmile "Eutanaasia neile, keda ühiskonnal enam vaja pole"? Ehk jääks siis vähemalt eneseväärikus alles...
vana ja tark20. detsember 2018, 10:42
Minu elus selliseid inimesi pole, kes oma vanemate või vanavanemate suhtes jõhkrad, aga et selliseks kasvada, peab midagi väga sassis olema kogu koduses olukorras, ei tea kedagi, kes täiskasvanuna elaks töötuna oma vanemate või vanavanemate pensionist ja oleks neist sõltuv..See on häbiasi, kui aus olla,aga see pole ka õigustus vägivallale.Paistab, et eestlane ei pea kellestki lugu, isegi oma vanematest ja endast!
Õnneks20. detsember 2018, 10:32
minu lapselaps pole minu, pensionäri, kallal VEEL vägivalda kasutanud, sest mul on võimalik teda toetada. Aga mis saab siis, kui elukallidus kasvab kiiremini, kui pension, ei tea...
Lugeja20. detsember 2018, 09:25
Minu kodukülas oli tüdruk, kes peksis oma vana ema ja põhjendus oli selline: väänand siis vitsa kui vits väändus, nüüd aga õpetan mina sind. Oli vitsata kasvanud ja hellitatud laps.
Tere20. detsember 2018, 01:26
Uskumatu, milline elajas on inimene.