Foto: Priit Mürk / ERR
Tele
19. detsember 2018, 20:51

Gerd Kanter tegi „Pealtnägijas“ eduka teledebüüdi saatejuhina (23)

Kolmapäevases "Pealtnägija" erisaates astus üles sportlane Gerd Kanter, kes juhtis "Esimest stuudiot". Diskuteerima oli ta kutsunud Kaido Höövelsoni ning Kristina Šmigun-Vähi, kes kandideerivad järgmisel aastal Riigikogu valimistel.

Kanter oli saatejuhina väga leebe ning sõbralik, kuid jäi samas professionaalseks. Mees oli saatekülalistele ette valmistanud ka mõned poliitiliste teemadega seotud küsimused, millele ootas jah-ei või poolt-vastu vastuseid. Kui Keskerakonna ridades kandideeriv Höövelson suutis üsna konkreetselt vastata, siis Reformierakonna nimekirjas olev Šmigun-Vähi hakkas iga küsimuse juures keerutama. Sel hetkel oleks võinud Kanter saatejuhina oma sõna maksma panna ning endiselt suusatajalt konkreetset vastust nõuda.

Oli tore näha, et sportlased hoiavad kokku ning Gerd ei pidanud paljuks Höövelsonile ning Šmigun-Vähile nõu anda, et oletustega ei tasu poliitikutel kunagi kaasa minna.

Hea lugeja, kuidas sinna Kanteri saatejuhtimisega rahule jäid? Kas piisas kümnest minutist "Pealtnägijas" või oleksid tahtnud, et kettaheitja oleks juhtinud täispikka "Esimese stuudio" saadet?