TANTSULÕVI: Rakvere teatri endine näitleja Volli Käro on endiselt vormis. Hommikud algavad tal võimlemisega.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
20. detsember 2018, 00:01

Näitleja Volli Käro sõnaliseks osaks jäi seriaalis „Pank“ vaid inglise keeles „ei“ ütlemine ja suurepärane tantsustseen

VOLLI KÄRO: „Hamiltoni kuju tekitas kõhedust – üks küüs värvitud ja tantsib mustas kleidis.“

Volli Käro (78) oli Rakvere teatri laval 45 aastat. Nüüd teeb ta lepingu alusel kaasa veel lavastuses „Gravitatsioon“, mis läheb paraku järgmise aasta veebruaris mängukavast maha. Uue peanäitejuhi Peeter Raudsepaga tal tuleviku suhtes veel konkreetseid kokkuleppeid pole. See aga Vollit ei heiduta. Näitleja on rahul oma pensionipõlvega ja sellega, et ta tegi täna õhtul kaasa i-le punkti panevas teleseriaalis „Pank“, kus kehastas inglasest multimiljonäri Hamiltoni. Viimane tavatses kohalike pangategelaste pakkumistele vastata lühidalt ja konkreetselt: no.  Sellise no-mehena tõusis ta kahtlemata seriaali üheks värvikamaks tegelaskujuks.

Volli Käro (78) oli Rakvere teatri laval 45 aastat. Nüüd teeb ta lepingu alusel kaasa veel lavastuses „Gravitatsioon“, mis läheb paraku järgmise aasta veebruaris mängukavast maha. Uue peanäitejuhi Peeter Raudsepaga tal tuleviku suhtes veel konkreetseid kokkuleppeid pole. See aga Vollit ei heiduta. Näitleja on rahul oma pensionipõlvega ja sellega, et ta tegi täna õhtul kaasa i-le punkti panevas teleseriaalis „Pank“, kus kehastas inglasest multimiljonäri Hamiltoni. Viimane tavatses kohalike pangategelaste pakkumistele vastata lühidalt ja konkreetselt: no.  Sellise no-mehena tõusis ta kahtlemata seriaali üheks värvikamaks tegelaskujuks.

Kuidas sa üleüldse „Panga“ seriaali sattusid?

Tegin kunagi väikese sutsu Toomas Hussari filmis „Seenelkäik“, mille tootmisjuht oli Hiie Fluss ja kes valis seriaali „Pank“ näitlejaid. Nii helistaski ta mulle juba kevadel ja ütles, et mind oleks vaja uude sarja. Ütlesin kohe, et mina suvel ei tööta, et juba järjepanu 48 aastat suvitan koos kalli abikaasa Viivega (näitleja Viive Aamisepaga – J. K.) Hiiumaal tema vanaisa talus. Kui Hiie jõudis oma veenmisega aga selleni, et „Pank“ on pühendatud Eesti vabariigi juubelile, olin ma müüdud mees ja andsin oma jaa-sõna. Seda enam,  et võtted pidid hakkama alles sügisel.

Edasi lugemiseks: