Selena GomezFoto: AP/Scanpix
Inimesed
19. detsember 2018, 15:51

Selena Gomez poseerib esimestel fotodel pärast psühhiaatriahaiglasse sattumist

Selena Gomez on pärast kahte kuud taas avalikkuse ees. Sotsiaalmeedias levivad fotod, kus lauljatar poseerib koos sõpradega, kellega talverõõme nauditakse.

Gomezi sõbranna Bailee Madison jagab Instagramis lumist fotot, kus on peal ka Selena. TMZ vahendab, et Gomez on täie tervise juures ning tal on hea meel kodus tagasi olla.

View this post on Instagram

my snow 👼 ‘s ✨✨❤️❤️

A post shared by Bailee Madison (@baileemadison) on

View this post on Instagram

snow buds part 2 ❤️❤️❤️

A post shared by CONZ (@connarfranklin) on

Allikate sõnul tabas esimene emotsionaalne murdumine 26aastast lauljat septembri viimasel nädalal. Naine tundis end neerusiirdamise tõttu nõrga ja emotsionaalsena, valgevereliblede arv tema kehas olnud väga madal. Siis viis pereliige ta Cedars-Sinai haiglasse Los Angeleses. 

Paari päeva pärast sai ta haiglast välja, kuid pidi nädala pärast taas haiglasse minema, sest madal vereliblede arv püsis. Pisut pärast haiglasse saabumist nõudis Selena, et teda lastaks koju, kuid arstid ei lubanud seda. Väidetavalt läks lauljatar siis endast välja ning üritas endalt tilgutit eemaldada.

Ajakirja People allika andmeil sai poptäht dialektilist käitumisteraapiat - selle eesmärk on tuvastada negatiivse mõtlemise ja käitumise mustrid ning neid muuta.