Jõulufilmid TV3sFoto: TV3
Tele
20. detsember 2018, 14:13

ÜLEVAADE | Vaata, milliste filmidega üllatab jõuludel televaatajaid TV3

Mis oleksid need õiged jõulud ilma õige filmirallita? Kui jõulpraad ja kapsas söödud, siis tahab iga korralik eestlane end diivanil kerra keerata ja filmimaratoni alustada. Vaata, millega kostitab TV3 televaatajaid sel kaunil ajal.  

22. detsember

Jääaeg 4“ kell 19.30!

Meie lemmiktegelaste elu on veerenud vahepealsetel aastatel vaikselt oma rada, kuid vaikusest lugu pidav mammut Manny on pidanud viimasel ajal tegemist tegema oma murdeikka jõudnud tütrekese Virsiku kasvuraskustega. Kuid enne, kui isa ja tütar jõuavad hakata teineteisest üha kaugemale triivima, sekkub taas kord kõikvõimas loodus - sedapuhku kolossaalse maanihke näol, mille tulemusena tekkisid siia ilma erinevad kontinendid. Nimetatud maanihke tulemusena leiab Manny end järsku jääkamakalt, mis kiires tempos maismaast ning ühtlasi ka tema perekonnast kaugeneb. Õnneks on samale jääpangale lõksu jäänud ka tema vana sõber Diego ning muidugi ka aastatega üha laisemaks jääv laiskloom Sid ühes oma vanaemaga, kelle Sidi perekond ühel hetkel kohale toimetas ja seejärel sedamaid hülgas. Kui esmalt on meie sõprade esmaseks sooviks kojujõudmine, siis peatselt lisandub sellele ka tuline soov ellu jääda, sest silmapiirile ilmub päästva rannajoone asemel hoopiski laev hambuni relvastatud piraatidega, kelle ninemeheks on armutu Kapten Kõht. Nii muutubki esialgne soov koju tagasi jõuda korraga sootuks keerulisemaks. Ees ootavad peadpööritavad seiklused! Osades (hääled): Lembit Ulfsak, Anu Lamp, Ivo Uukkivi, Janek Joost, Evelin Võigemast, Kristjan Üksküla, Lenna Kuurmaa, Kärt Kross, Kati Ong ja Helene Vannari.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Tere tulemast perekonda“ kell 21.30!

Jõulud. Perekond Stoned saavad tavapäraselt kokku vanemate juures. Kuid seekord hakkab sealset rahulikku ning vabameelset õhkkonda rikkuma vanima poja Everetti vastne kihlatu, närvilise olekuga karjäärinaine Meredith. Osades: Luke Wilson, Sarah Jessica Parker, Dermot Mulroney, Claire Danes, Diane Keaton, Rachel McAdams.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Vesi elevantidele“ kell 23.35!

Film põhineb Sara Grueni ülemaailmselt bestselleril. Kui vanemateta üles kasvanud Jacob Jankowski hüppab mööduva tsirkuserongi peale, siseneb ta võõrasse, paeluvasse ja ligitõmbavasse maailma, mis rändab päevast päeva ühest linnast teise läbi terve riigi. Jacob, kes õppis ülikoolis loomaarstiks, kuid jättis õpingud sinnapaika enne lõpudiplomi saamist, asub hoolitsema tsirkuse loomade eest. Tema ellu astub ühel saatuslikul hetkel imekaunis Marlena, kes on aga abielus Augustiga, karismaatilise ent samas ettearvamatu loomataltsutajaga. Jacob, Marlena ja August kistakse ühel hetkel saatuslikku armukolmnurka, millest keegi neist ei pääse ilma sügavate hingehaavadeta. Ja vahel tundub, et haavad ei pruugi jääda üksnes hingelisteks... See on eepiline jutustus armastusest kahe teineteist leidnud inimese vahel, kes enda õnnetuseks elavad maailmas, kus armastus on luksus, mida üksnes vähesed ja priviligeeritud võivad endale lubada. Osades: Reese Witherspoon, Robert Pattinson, Christoph Waltz.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

23. detsember

Paddingtoni seiklused“ kell 17.00!

Kriitikute poolt ohtralt kiitust saanud ja muhedast inglise huumorist pakatav koguperefilm räägib loo karust, kes seikleb Peruu džunglist Londonisse. Oma unistuste linnas kogeb Paddington ohtralt sekeldusi ning kohtab igasuguseid tegelasi, nii sõbralikke kui ka üldse mitte heasoovlikke. Kõike inglaslikku esindav karuke nimega Paddington on Briti lastekirjanduse üks tuntumaid ja armastatumaid tegelasi. Paddingtoni rongijaama ees Londonis, mille järgi karu ka oma nime sai, seisab tema auks püstitatud skulptuur. Michael Bondi raamat “Karupoeg Paddington” on ilmunud ka eesti keeles. Osades (hääled): Lauri Liiv, Raivo E. Tamm, Tiina Tauraite, Evelin Võigemast, Egon Nuter, Terje Pennie, Aleksander Eelmaa, Jarmo Reha, Karol Kuntsel jt.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Kingsman: salateenistus“ kell 21.30!

Kingsman: Salateenistus on Mark Millari ja Dave Gibbonsi populaarsel koomiksil põhinev haarav lugu supersalajasest spioonide organisatsioonist, mille esiagent (Colin Firth) värbab lihvimata, kuid paljulubava tänavapoisi (Taron Egerton), kes kaasatakse agentuuri kurnavasse treeningprogrammi ajal, kui esile kerkib ülemaailmne oht väärastunud tõekspidamistega miljardärist tehnoloogiageeniuse (Samuel L. Jackson) näol.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

24. detsember

Jõulumees“ kell 15.00!

Kui Scott jõuluvana juhuslikult tapab,avastab ta end ise jõuluvana ametit pidamas. Osades: Tim Allen, Judge Reinhold, Wendy Crewson.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Järeltulijad“ kell 17.00!

TELEESILINASTUS! Auradoni kuninga ja kuninganna teismeline poeg pakub kuningriigi vaenlaste raskustes olevatel lastel võimalust osaleda kuninglikus koolis. Osades: Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Papside lahing“ kell 19.30!

Heasüdamlik Brad püüab kõigest väest olla oma naise kahele lapsele võimalikult hea kasuisa. Kui aga naise vabakäigul eksmees ja laste bioloogiline isa Dusty korraga taas linna käima tuleb, saab Bradi kergest ebakindlusest täiemahuline alaväärsuskompleks. Loomulikult ei jäta macho-mees Dusty ühelgi võimalusel oma üleolekut demonstreerimata – nii spordis, kodustes remonditöödes kui ka atraktiivses paha-poisi imagos. See ajab ülipüüdliku nohikust Bradi sisimas tagajalgele ning vaikselt üksteisele ärapanevast mõõduvõtmisest saab peagi täielik PAPSIDE LAHING – kumb on isana ilusam, targem ja osavam, kellega koos lapsed üles kasvada tahaks. Osades: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Visa hing“ kell 21.35!

New Yorgi võmm John McLaine saabub jõulude ajal Los Angelesse, kuhu tema abikaasa on elama asunud, et uues Nakatomi korporatsioonis karjääri teha. Perekonna rõõmuküllane taasühinemine katkestatakse kõige ootamatumal ja jõhkramal moel, kui pilvelõhkuja võtavad enda kontrolli alla Euroopa päritolu terroristid, eesotsas jõhkra ning sihikindla Hans Gruberiga. Pantvangide ainsaks pääsemise lootuseks jääb kurjamite eest varjunud McLaine, kes alustab pealtnäha lootusetut võitlust hambuni relvastatud terroristidega. Osades: Bruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia, Paul Gleason, William Atherton.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

25. detsember

Nõiutud“ kell 12.30!

Printsess Giselle unistab oma lähenevatest pulmadest prints Edwardiga, kui õel kuninganna Narissa ta kaevu tõukab. Pärast pikka hulpimist väljub kaunitar mingisugusest luugist ja avastab end korraga Manhattani südames! Pärast saabumist küünilisse New Yorki hakkab Giselle muutma oma vaateid elule ja armastusele, tutvudes lähemalt sarmika advokaadi Robertiga. Samal ajal ajavad tüdruku jälgi nii prints Edward kui ka Narissa kobakäpast käsilane Nathaniel, kellele on tehtud ülesandeks Giselle surmata. Kas ilus muinasjutt suudab tänapäeva maailmas vastu pidada ja veel õnneliku lõpugi leida? "Nõiutud" on vaimukas, romantiline muinasjutt igas vanuses vaatajatele. Osades: Patrick Dempsey, Amy Adams, Susan Sarandon, James Marsden, Timothy Spall.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Jõulumees 2“ kell 14.30!

Scott Calvin on peaaegu kümme aastat olnud jõuluvana, kuid see võib lõppeda, kui ta ei leia proua Clausi. Osades: Tim Allen, Spencer Breslin, Elizabeth Mitchell.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Tuhkatriinu“ kell 17.30!

TELEESILINASTUS! Elas kord armas tüdruk nimega Ella, kelle kaupmehest isa abiellub pärast ta ema traagilist surma uuesti. Soovides isale igati toeks olla, võtab Ella nende kodus lahkelt vastu võõrasema, leedi Tremaine'i ning tolle tütred Anastasia ja Drizella. Aga kui isa ootamatult sureb, on Ella korraga armukadeda ja julma uue perekonna meelevalla all. Temast saab määrdunud riietes ja tahmase näoga teenijatüdruk, keda kutsutakse Tuhkatriinuks. Kõige selle peale võiks Ella hakata lootust kaotama, et elu veel kunagi paremaks muutuda võiks. Aga hoolimata võõrasema ja selle tütarde julmast käitumisest otsustab Ella talitada vastavalt oma ema viimasele nõuandele, "ole vapper ja lahke". Ta ei anna järele meeleheitele ega põlga neid, kes teda halvasti kohtlevad. Aga ühel päeval… Osades: Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Papside lahing 2“ kell 19.30!

TELEESILINASTUS! Järgmine peatükk pühendunud isade Dusty ja Bradi pereelus rullub lahti jõulude eel. Vahepeal rahu sõlminud papside duo on leidnud sõbraliku mooduse oma isakohustuse ühiseks jagamiseks ning sünnib särav mõte korraldada kogu suurele kärgperele ühised uhked jõulupühad. Kutse võtavad vastu ka kauged külalised - vanaisad. Kuna rohkem erinevamad ühed vanaisad enam olla ei saaks, on probleemid kogu üritusse juba eos sisse kodeeritud. Dusty ülinõudlik ja karmikäeline macho-papa Kurt ei salli silmaotsaski Brad’i ülevoolavalt tundelist, pehmeloomulist ja nunnutavat issit hr Whitakeri. Nii on Bradil ja Dustyl vanameeste kantseldamise, jõulutunde loomise ja laste lõbustamisega käed-jalad tööd täis. Kas kogu kamp pikkadest pühadest ikka eluga välja tuleb, see selgub juba filmis. Osades: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Visa hing 2“ kell 21.35!

Suur rahvusvaheline lennuväli saab terroristide mänguväljaks, kui detektiiv John McLaine haaratakse eluohtlikku kassi-hiire mängu. Washingtonis asuva lennuvälja on enda kontrolli alla võtnud eriüksus, mille liidriks on maniakaalne endine USA sõjaväe ohvitser. Nende plaan on kiire, julm ja geniaalne, kuid nad ei arvesta ühe asjaga - kui kohal on detektiiv John McLaine, ei lähe miski nii nagu kavatsetud.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

26. detsember

Põhjapoolus: jõuludeks avatud“ kell 12.30!

TELEESILINASTUS! Võlujõud, mis võimaldab jõuluvana saanil üle maailma lennata, on kahanemas. Pärast seda, kui Clementine eelmisel aastal jõulud päästa suutis, teeb jõuluvana talle ülesandeks teda veel aidata. Tal on oma võlujõu toetamiseks üle maailma mitmeid jõujaamu. Üks nendest on Northern Lights Mountain Inn - kõrvaline hotell, mis kuulus varem Grace'ile. Nüüd kuulub see edukale ärinaisele Mackenzie Warrenile. Too on pettunud, et sai endale üsna trööstitus olukorras hotelli, ent appi tuleb meistrimehest üksikisa Ian Hanover. Clementine peab suutma nad jõuluvaimu heaks tegutsema panema, muidu ei saa jõuluvana kogu maailma lastele kinke kätte viia. Osades: Lori Loughlin, Bailee Madison, Dermot Mulroney.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Jõulumees 3“ kell 14.20!

Taas on käes jõuluaeg! Taas on Scott Calvini käed jalad tegemist täis, et perega hakkama saada ning lisaks tahab väga üleannetu Jack Frost sellel aastal Jõulumehelt pidupäeva üle lüüa ning vallutada lõunanaba. Et lõunanaba asukoht siiski saladuseks jääks, võtab Scott Calvin koos oma täiendatud perega, kuhu nüüdsest kuuluvad peale uue naise ka ex-abikaasa, ex-abikaasa uus mees, nende tütar Lucy ja pea päkapikk Curtis ette sekeldusterohke seikluse. Osades: Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Judge Reinhold, Wendy Crewson.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Miss Peregrine’i kodu ebaharilikele lastele“ kell 16.15!

TELEESILINASTUS! Jake Portmanile pajatas ta vanaisa Abe aastaid lugusid, kuidas ta oma nooruses koletiste vastu võitles ning elas teise maailmasõja ajal Walesis miss Peregrine’i kodus ebaharilikele lastele. Kui vanaisa talle ärevil häälel helistab, sõidab Jake talle külla. Jake leiab eest vanaisa, kelle silmad on eemaldatud ja kes käsib tal enne surma otsida üles ajasilla 3. septembrisse aastal 1943. Julgustatuna oma terapeudi dr Golani poolt seda müstilist lastekodu üles otsima, siirdub Jake koos oma isa Frankiga Walesi, kus selgub, et lastekodu hävitati Luftwaffe poolt. Jake juhatatakse läbi ajaportaali laste poolt, kellest ta vanaisa lugusid pajatas. Talle tutvustatakse miss Peregrine’i, kes ütleb talle, et nad eksisteerivad vaid suletud ajaringis, mis koosneb päevast enne lastekodu pommitamist. Ta selgitab, et lastekodu asukad on Iseäralikud rühm eriliste võimetega noori. Miss Peregrine ise on Ymbryne – see tähendab, et ta suudab end vajadusel linnuks muuta. Nende seas on veel Emma, kes suudab õhku manipuleerida, Olive, kes valitseb tuld ja Enoch, kes suudab surnuid ellu äratada. Nad elavad eraldatult, et kaitsta end Õõneshirmsate eest – need on moondunud Iseäralikud, kes saavad oma inimlikkuse taastada vaid Iseäralike silmi süües. Nende juhiks on mr Barron, kujumoondaja, kelle surematuse saavutamise nimel tehtud katsete tagajärjel Õõneshirmsad tekkisidki. Iseäralike elu lüüakse pahupidi, kui nende juurde saabub miss Avocet, veel üks Ymbryne, kes põgenes enda ajaringist, kui sinna tungis mr Barron, kes üritas enda katseid korrata. Kui Jake avastab laibad, millelt on silmad välja kougitud, arvab ta, et nende kodusse on tunginud mõni Õõneshirmus. Miss Peregrine otsustab, et nad peavad lahkuma. Jake naaseb tagasi oma aega, kus kohtub John Lamontiga – ornitoloogiga, kes teeb uurimistööd ühe linnuraamatu tarbeks. Selgub, et tegelikult on tegu mr Barroniga, kes on oma kuju muutnud. Jake saab enda õuduseks teada, et mr Barron esines ka tema terapeudina ning meelitas ta miss Peregrine’i kodu üles otsima. Jake’i pantvangina kasutades püüab mr Barron miss Peregrine’i linnuna kinni. Lapsed jäävad ajaringi lõksu koos tapahimulise Õõneshirmsa mr Malthusega, kes neid jahib. Ta tapab miss Avoceti. Lastel õnnestub põgeneda, jättes Malthuse surema, kui Luftwaffe lastekodu pommitab. Ent ilma miss Peregrine’ita variseb ajaring kokku. Nad tõstavad merepõhjast üles uppunud ookeaniauriku RMS Augusta, millega suunduvad Blackpooli miss Peregrine’i päästma. Iseäralike ja mr Barroni käsilaste vahel tekib lahing. Mr Barron võtab Jake’i kuju, et üritada lapsi segadusse ajada, ent ta hukub lõpuks siiski. Lapsed otsustavad naasta aastasse 1943, et miss Peregrine saaks oma vigastustest toibuda. Jake naaseb aastasse 2016 ning saab oma hämmastuseks teada, et ta vanaisa on elus ja terve. Osades: Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Alexander ja üks kohutav jube kole väga paha päev“ kell 19.35!

TELEESILINASTUS! 11aastane Alexander on väga hästi kursis mõistega "väga paha päev". Selle võib ära tunda niipea, kui oled hommikul silmad lahti teinud ja avastad, et sul on näiteks närimiskumm juustesse kinni jäänud... Ja see on alles esimene kannatus eelseisvate viperuste lõputuna näivas reas. Kõike seda on aga veelgi raskem taluda, kui sa näed, et sinu ema, isa ning suurem vend ja õde käivad ringi õndsate nägudega, omamata mingisugustki ettekujutust sellest, milline üks tõeliselt halb päev tegelikult välja näeb. Osades: Steve Carell, Jennifer Garner, Ed Oxenbould.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Visa hing 3“ kell 21.15!

Vahepeal on möödunud mitu head aastat ilma, et John McLane'i oleks kistud ühessegi rahvusvahelisse intsidenti. Lootused rahulikule elule purunevad aga hetkel, mil linna haarab segadust külvavate plahvatuste abil hullumeelne kurjategija nimega Simon, kes soovib just nimelt McLane'i osalemist tema peenes mängus, mille ebaõnnestumise korral lõhkeb suurlinna ühes koolis ülitugev pomm. Juhuse tahtel saab McLane endale vastumeelseks abiliseks Harlemi karmis elus karastunud Zeusi. Osades: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Jeremy Irons, Graham Greene.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

27. detsember

Üksinda kodus 5“ kell 20.00!

Finn Baxter kolib koos oma perega Californiast Maine'i uude majja elama. Finn arvab, et majas kummitab ning otsustab kummituste kinnipüüdmiseks lõksud üles seada. Kummituste asemel tulevad majja aga hoopis kolm röövlit ning kuna Finni vanemad on linnas, siis peab ta varastele koos oma vanema õega ise vastu astuma. Osades: Christian Martyn, Ellie Harvie, Jodelle Ferland, Malcolm McDowell.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Visa hing 4“ kell 22.00!

Legendaarseks saanud John McClane peab seekord koos noore häkkeri Matt Farrelli abiga astuma vastu Thomas Gabrielile, kelle kavandatud rünnak USA arvutisüsteemidele võib põhjustada suurt kaost terves riigis. Osades: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long, Jeffrey Wright, Mary Elizabeth Winstead jpt.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

28. detsember

Prints Zamundast“ kell 23.00!

Pöörane komöödia Eddie Murphyga peaosas. Aafrika prints saabub New Yorki endale naist otsima. Et pruudi-kandidaatidest paremat ülevaadet saada, varjab ta oma kuninglikku päritolu ning asub tööle kohalikku hamburgerirestorani. Osades: Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

29. detsember

Põhjanaba“ kell 13.50!

Põhjanabast, jõuluvana ja tema proua maagilisest kodust, on tänu kogu maailma jõulurõõmule kasvanud suur ja uhke linn. Enne jõule satub see kõik aga ohtu, kuna inimestel on aina rohkem tegemisi ja pühade koos veetmiseks napib aega. Lootus pole aga kadunud, sest jõulupühi armastav poisiklutt Kevin on otsustanud jõulud päästa! Osades: Tiffani Thiessen, Josh Hopkins, Bailee Madison.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

101 dalmaatsia koera“ kell 16.55!

Moekunstnik Anita ja arvutimängudelooja Roger kohtuvad, armuvad ja abielluvad. Nende peres on kaks dalmaatslast - Perdita ja Pongo. Anita õela bossi Cruella De Vili südamesooviks on teha endale dalmaatsiakutsikate nahkadest kasukas ning ta röövib Perdita ja Pongo. Kaks kartmatut koera paluvad abi tervelt Briti loomakuningriigilt, et päästa kõik 99 kutsikat hirmuäratavate Jaspari ja Horace'i küüsist. Osades: Glenn Close, Jeff Daniels, Joely Richardson, Joan Plowright, Hugh Laurie.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Lumekuninganna ja igavene talv“ kell 19.30!

LUMEKUNINGANNA ja IGAVENE TALV on Disney stuudio uus humoorikas animaseiklus, mis on ammutanud inspiratsiooni Hans Christian Anderseni igihaljast muinasjutust.Loo peategelaseks on kartmatu optimist Anna, kes asub raskele teekonnale, abiks tahumatu mägilane Kristoff ning tolle ustav põhjapõder Sven. Anna eesmärgiks on otsida üles oma õde Elsa, kelle jäine võlujõud hoiab kogu Arendelli kuningriiki igavese talve vangistuses. Kõrgel mägedes võitlevad Anna ja Kristoff tuiskude, laviinide ja lõikava pakasega ning kohtavad müstilisi trolle ja naljakat lumemeest nimega Olaf. Seejuures ei unusta nad hetkekski, et kogu lumme mattunud kuningriigi saatus on nende kätes. 2 OSCARI VÕITJA - parima animafilm ja parim filmilaul ("Let it Go"). Kuldgloobuse võitja! PARIM ANIMAFILM. Osades (Hääled): Hele Kõrve, Kaspar Velberg, Karol Kuntsel, Hanna-Liina Võsa, Andero Ermel, Margus Tabor, Tiit Sukk, Jaan Rekkor, Tanel Saar, Kaire Vilgats, Allan Kress, Madli Krõõt Maaste, Hanna-Liisa Peenmaa, Krista Lensin, Ott Kartau, Mait Malmsten ja paljud teised.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Hea aasta“ kell 21.40!

Londonis elav halastamatu investeerimisekspert Max Skinner saab teate, et on surnud tema onu Henry, ainus inimene, kellest ta kunagi hoolinud on. Onu pärandas Maxile oma väikese viinamarjaistanduse, mille müümiseks mees kiiresti Provence’i sõidab. Vastumeelselt lepib ta tõsiasjaga, et peab kohal viibima kauem kui paar päeva. Ent mälestusi tulvil maja ja kohalike inimeste mõjul hakkab seni vaid hiigelkasumile keskendunud töönarkomaan vähehaaval mõistma, et elu on mõeldud nautimiseks. ”Hea aasta” on Peter Mayle’i (”Elu Provence’is”) samanimelise romaani alusel valminud draamakomöödia. Osades: Russell Crowe, Albert Finney, Freddie Highmore, Marion Cotillard.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

30. detsember

Loomaaednik“ kell 16.45!

Franklin Parki loomaaia asukad armastavad oma heasüdamlikku talitajat Griffin Keyest. Kuna Griffin aga tunneb end mugavamalt pigem lõvi kui mõne tütarlapse seltsis, otsustab ta, et leiab endale kaasa vaid siis, kui lahkub loomaaiast ja otsib mõne glamuursema ameti. Paanikas loomad otsustavad oma läbi aegade kehtinud vaikimisvannet murda ning oma suurima saladusega lagedale tulla - nad oskavad rääkida. Et Griffinit loomaaias hoida, otsustavad nad talle kohtingureegleid õpetada - seda loomade stiilis. Osades: Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Pahatar“ kell 19.30!

Linateos, mis toob meieni Disney filmistuudio ühe värvikama ja kuulsaima kurikaela taustaloo. Selleks kurikaelaks on haldjas, kes pani igavese une needuse printsessile, keda kogu maailm teab kui Okasroosikest. Mis aga teda selleks üldse ajendas? Paha haldjas polnud siia ilma pahana sündinud. Vastupidi - ta kasvas üles rahumeelses metsakuningriigis imekauni, suuremeelse haldjana, kuni ühel mitte väga ilusal päeval inimeste armee ootamatu kallaletung tema kodukandis valitseva rahu ja harmoonia kõikuma lõi. Haldjast saab oma kodukandi kõige raevukam kaitsja, kuid lõpuks langeb ta armutu reetmise ohvriks. See on tegu, mis hakkab tema seni puhast südant ajapikku kivikõvaks muutma. Vandudes halastamatut kättemaksu, algab tema eepilistes mõõtmetes vastasseis inimeste riigi kuningaga ning ta võtab sihikule kuninga vastsündinud tütre, printsess Aurora. Jälgides aga kõrvalt Aurora kasvamist, mõistab aga haldjas, et väikeses tüdrukus on peidus see, mis vajalik kunagise rahu taastamiseks. Osades: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

007: Dr. No“ kell 21.30!

Salaagent 007 saadetakse Jamaikale, et uurida ühe MI6 kaastöötaja ja tema sekretäri salapärast mõrva. Seal satub ta ohtlike seikluste keeristesse, üritades leida salapärase dr. No baasi. Dr. No plaanib oma aatomienergiaga varustatud saarelt segada ameerika rakettide starti. Osades: Sean Connery, Ursula Andress, Joseph Wiseman, Jack Lord, Bernard Lee, Anthony Dawson.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3

Visa hing 5: hea päev, et surra“ kell 23.50!

Bruce Willis naaseb ekraanile oma kõige ikoonilisema rolliga, kehastades taas kord John McClane'i - tõelist, luust ja lihast kangelast, kellel olemas vajalik oskustepagas ja suhtumine selleks, et mistahes olukorrast omal jalal võitjana väljuda. Sel korral on sõnadele tegusid eelistav New Yorgi võmm tõepoolest sattunud valel ajal valesse kohta, olles reisinud Moskvasse, et aidata oma poega Jacki, kellega tal pole viimasel ajal olnud just kõige soojemad suhted. Olukorras, kus nende kannul on pealtnäha terve Venemaa allmaailm ning kaalukausil pole midagi vähemat kui maailma päästmine, avastavad kaks põlvkonda McClane'i mehi, et nende üsna vastandlikud meetodid toimivad raskes olukorras võrdselt hästi. Nagu isa, nii ka poeg. Visadus on pärilik. Osades: Bruce Willis, Mary Elizabeth Winstead, Jai Courtney, Sebastian Koch, Yuliya Snigir, Radivoje Bukvic.

Jõulufilmid TV3s Foto: TV3