Meghan koos ema ja prints Harryga. Foto: AFP/Scanpix
Jõulud
18. detsember 2018, 15:12

Meghani ema pole kuninganna jõulupidustustele oodatud (3)

Kuigi varem levisid kuuldused, et hertsoginna Meghani ema Doria Ragland on kutsutud jõuluks kuningliku pere seltsi, kinnitab ajakiri People, et Doria jõulupidustustel ei osale.

Kuninganna Elizabeth II veedab pühi Sandringhami lossis. Jõuludeks sõidavad sinna ka prints Harry ja kevadbeebit ootav Meghan, prints William koos perega ning teised kuningliku pere liikmed.

Meghani isa Thomas Markle on taas jõudnud Briti televisioonis kurta, et tütar tema kontaktipüüdlustele ei vasta. Hiljuti Meghani esimese abielu kohta lahkelt infot jaganud endine Hollywoodi valgustaja pöördus hommikusaates "Good Morning Britain" otseselt monarhi poole, et too aitaks tal suhteid tütrega siluda. "Armastan oma tütart väga ning ta peab sellest aru saama. Oleksin väga tänulik, kui ta lihtsalt helistaks mulle, võtaks kuidagi ühendust, saadaks sõnumi - ütle lihtsalt, et oled olemas ja kuuled mind."

Daily Maili teatel on Briti kuninglik pere Thomas Markle'i peale raevunud ning ühtlasi kurnatud. Thomas väidab, et saadab iga päev Meghanile sõnumeid ning et ta on saanud ka kirju Kensingtoni lossi.