Woody AllenFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. detsember 2018, 10:20

JÄRJEKORDNE SEKSISKANDAAL: Woody Allenil oli armusuhe 16aastase tüdrukuga (4)

Christina Engelhardt oli vaid 16aastane, kui talle viskas New Yorgi restoranis silma Woody Allen. Tüdrukul tekkis 41aastase režissööriga suhe. Christina väidab, et osales grupiseksis koos Woody partneri Mia Farrow'ga. "Olin nende jaoks mängukann!"

Babi Christina Engelhardt kinnitab Hollywood Reporteri pommintervjuus, et tema ja nüüdseks 83aastase Woody armusuhe sai alguse, kui ta oli alles 16aastane keskkoolitüdruk ja elas koos ema-isaga. Neli aastat hiljem tutvustas Woody talle oma kallimat Mia Farrow'd. Sellest sai alguse narkouimas grupiseks, mis ei jäänud viimaseks. See polnud ka Christina esimene orgia - ta väidab, et kui tema ja Woody afäär oli kestnud umbes aasta, värbas Allen kolmikseksiks veel kaks kaunist noort daami. 

Biseksuaalsusega flirtinud Christina räägib veel avaldamata memuaarides, et grupikad tundusid talle huvitavad. Alles hiljem mõistis, kui haiglane oli tema, Woody ja Mia suhe. "Olin nende jaoks mängukann! Kui olime koos, oli kogu olukord nagu mingi mäng, mida Woody Allen juhatas."

Alleni ja Farrow' aastatepikkune armusuhe purunes, kui Mia avastas, et Woodyl on tekkinud intiimsed suhted tema adoptiivtütre Soon Yi'ga. Woody oli neiu ametlikult lapsendanud. Skandaali järel on Farrow süüdistanud Allenit oma teise adoptiivtütre Dylan Farrow' seksuaalses kuritarvitamises.