Mallukas ehk Mariann TreimannFoto: Erlend Štaub
Inimesed
17. detsember 2018, 14:30

SEGANE LUGU! Mallukas.ee suunab Palja Porgandi blogisse

Kes eksib Malluka blogisse minekul domeeni lõpuga ja kirjutab .com asemel .ee, satub hoopis Palja Porgandi ehk Merilin Taimre blogisse. Ei Mallukas (ehk Mariann Treimann) ega Paljas Porgand olnud olukorrast teadlikud. Taimre kinnitab aga, et tema sellise triki taga ei ole ning üritab olukorda kiirelt lahendada.

Taimre polnud olukorrast teadlik enne, kui Õhtuleht tema poole antud küsimusega pöördus. „Tänan, et olete antud olukorrale, millest ma polnud varem teadlik, mu tähelepanu juhtinud. Uurisin domeeni kohta ning antud hetkel pole selle omaniku kohta infot. Uurin kindlasti asja edasi ja võtan kasutusele vajalikud meetmed, et see tegevus peatada,” sõnas Taimre.

Malluka sõnul ei ole see aga esimene kord, kui keegi selle domeeniga trikke teeb. „See, kes seda domeeni omab, on seda suunanud igasugustele erinavatele lehtedele. Vahepeal läks see jumal.ee lehele ja perekool.ee lehele,” selgitab Mallukas. Kellele domeen kuulub, ta ei tea. „Aga ma kahtlen, et Merilin Taimre selle ära ostis ja oma lehele suunas. Tõesõna ei usu, et ta „klikke korjates” nii madalale langeks”.

Miks see nüüd blogisse Paljas Porgand suunatud on, ta arvata ei oska ja ega see teda väga kõigutagi. „Ega mul selle pärast lugejaid puudu jää!” on Mallukas temale omaselt positiivselt meelestatud.