EMA 2016 külalised Nordea kontserdimajasFoto: Teet Malsroos
Inimesed
30. detsember 2018, 13:11

BEEBID 2018 | Milliste tuntud inimeste pered said sel aastal beebidega täiendust? (12)

Lõppev aasta tõi nii mõnegi tuntud eestlase perre järelkasvu. Iseäranis uhke oli aasta kaksikute osas.

Jaanuar

- Jaanuari algul saab esimest korda isaks 52-aastane suurettevõtja Jüri Käo. Tema ja elukaaslase Hanna perre tervitatakse poeg Arturit. „Meie mõlema jaoks on see esimene laps ja loomulikult oleme väga õnnelikud.“

- 6. jaanuaril sünnib esiklaps, tütar Iris, lauljatar Maarja-Liis Ilusa ja tema pikaaegse elukaaslase Fred Kriegeri perre. „Nüüd näen: naise ja lapse kontakt on nii lähedane, et mees võibki jääda ringist välja. Ilmselgelt ainult lapse pärast koos olla ei ole võimalik, aga laps peaks olema motiveeriv. Näen rõõmuga, et meid Frediga pole see aeg lahutanud. Õnneks saab Fred aru, et rinnalaps on emmele kõige tähtsam,“ on Maarja rääkinud.

View this post on Instagram

#iris #meietibu #happyholidays

A post shared by Maarja-Liis Ilus (@maarjaliisilus) on

- 21. jaanuaril sünnib tütar Lilian näitleja Kaspar Velbergi ja tema kaasa, tantsupedagoog Liis Pokineni perre. Beebi tuleb siia ilma erakorralise keisrilõikega.

Kasper Velberg. Foto: Daisy Lappard/Naisteleht

- Jaanuari lõpus sünnib poeg Johan restoraniärimehe ja Tippkoka Joel Ostrati ja tema abikaasa Therese perre.

Veebruar

- 4. veebruaril teatab 25aastane autosportlane Kevin Korjus oma sotsiaalmeedialehel, et on saanud isaks. „Laureen sündis täna hommikul, 3100 grammisena ning 50 sentimeetrit pikana. Ema, isa ja beebitüdrukuga on kõik korras,“ andis Korjus teada.

- 8. veebruaril tervitavad Mari Ojasaar ja Jesper Parve oma teist poega, kes saab nimeks Thor Ragnar – pikkus 51 sentimeetrit ja kaal 3575 grammi. Nende esimene poeg Aaron Troy nägi ilmavalgust 2014. aastal.

Mari Ojasaar ja Jesper Parve lastega Foto: Priit Simson/Ekspress Meedia

- Veebruaris saavad uue ilmakodaniku vanemateks ka muusik Mikko Maltis ja tema elukaaslane Marit Lindvest. Paari teine poeg, Mairon, näeb ilmavalgust 11. veebruaril. Esimene laps, kaheaastane Marcos, tõuseb suure venna staatusesse.

- 12. veebruaril saab kuuenda lapse isaks Hannes Hanso, kelle abikaasa Riina toob ilmale poja. Üle neljakilogrammine poisimürakas saab nimeks Johannes Mart. Hannesele on Johannes Mart kuues laps, kuid abikaasa Riinaga neljas ühine järeltulija. Eelmisest abielust on tal poeg Toomas ja tütar Saara Triinu. Praeguse abikaasa Riinaga oli tal senini kolm last – Henri Kristjan, Mari Elli ja üle-eelmisel aastal sündinud Miia Laura.

Hannes ja Riina Hanso ning väike Johannes Mart

- 13. veebruaril tervitavad kolmandat last jooksja Tiidrek Nurme ja tema elukaaslane Maili. Pisipiiga saab nimeks Lili. Väikest õde tervitavad 8aastane Jakob ja 3aastane Ruuben.

Tiidrek Nurme perega Foto: Valdur Rosenvald

- 15. veebruaril näeb ilmavalgust ettevõtja Kristel Kruustüki ja tema abikaasa Marko esiklaps. Sündinud poeg saab nimeks Aaron.

- 16. veebruaril saavad pisipoeg Teodori vanemateks muusikud Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar. Beebiootusest teatas paar mullu 1. novembril, postitades Instagrami armsa pildi, mille allkirjaks „Tulemas uus perebänd aastal 2018“.

Mikk Saar ja Teodor Foto: Daisy lappard/Naisteleht

- Eesti vabariigi 100. sünnipäeval 24. veebruaril sündis poeg Erik näitleja Marin Mägi-Eferti ja tema abikaasa Elvis Eferti perre. Paari esimene laps, tütar Elli sündis 3. juulil 2010.

-28. veebruaril näeb ilmavalgust telenäo Martin Veismani ja tema abikaasa Hanna tütreke, kellele pannakse nimeks Maria.

Märts

- 5. märtsil saab tütre Amanda emaks Ott Kiivikase eksabikaasa, fitnessi maailmameister Natalia Nazarenko. Oma uue kallima Armando Marqueziga tervitavad nad lapsukest, kes saab nimeks Amanda.

- 6. märtsil saab seitsmenda lapse isaks Tauno Kangro. Tema uueks kallimaks on 38aastane Sauelt pärit naisterahvas. Tauno Kangrol on esimesest abielust ajakirjaniku ja poliitiku Tiina Kangroga kolm tütart. Kooselust Janaga nägid 2004. aasta veebruaris ilmavalagust kaksikud poiss ja tüdruk. 

- 15. märtsil toob ETV+ särav saatejuht Anna Sapronenko ilmale poja, kes saab nimeks Lucas. Anna on abielus ettevõtja Igor Mölderiga ja naisel on varasemast suhtest tütar.

- 22. märtsil toob teise poja ilmale lauljatar Marilin Kongo. Tema ja elukaaslase Henrik Metstaki peres kasvab juba ees poeg Mathias.

- 22. märtsil sünnib poeg ka näitlejate Priit Piusi ja Maiken Schmidti perre. Pisipoeg saab nimeks Johannes.

Priit ja Maiken

Aprill

- 16. aprilll sünnib kolmas laps, poeg Franz, Margus ja Anna-Greta Tsahkna perre. Peres kasvavad juba 11aastane Artur ja 12aastane Margaret.

Margus ja Anna-Greta Tsahkna poeg Franz

- Aprillikuus suureneb ka lauljatar Hannahi ja tema abikaasa Ander Ildi pere. Paarike saab tütre, kellele pannakse nimeks Elisabeth Emmy.

- Argo Ader ja tema abikaasa Maarja Kerner-Ader tervitavad 21. aprillil esiklast. Poeg saab väga eksootilise nime – Ron Braiton. Argol on varasemast abielust kaks poega  – 15aastane Rasmus ning 25aastane Jarmo. 

- Aprillikuus tervitavad teist last ka Gowri ja Shanti Grand Uustalu. Mullu sündinud tütar Neytiri sai suureks õeks. Sünnib poeg, kes saab nimeks Geanu.

Gowri, Shanti ja Neytiri.  Foto: Teet Malsroos

- 25. aprillil näeb ilmavalgust ERRi uudistelugeja Juhan Kilumetsa ja tema abikaasa Anethi pisipoeg, kes saab nimeks Lennart. „Poja nimi, Lennart, oli meil abikaasaga eelnevalt kokku lepitud. Sellel ei ole konkreetset väga sügavamõttelist lugu, aga meile meeldis - ilus ja lihtne,“ rääkis Juhan.

- 30. aprillil sünnib kolmas laps lauljatar Sandra Nurmsalu perre. Tütred Flora Lee (sündis aastal 2015) ja Crystal Ingrid (sündis aastal 2010) saavad pisikese venna, kellele pannakse nimeks Tristan Ekke.

Mai

- 3. mail sünnib teine poeg jalgpallur Raio Piiroja ja tema elukaaslase Anu perre. Esimene poeg nägi ilmavalgust 2016. aastal.

- 12. mail tervitavad teist last sõudja Allar Raja ja tema abikaasa Kerstin. Teine laps, poeg, saab nimeks Rudolf. Ees ootab teda juba suur õde Ronja.

- 15. mail saab oma abikaasa Lance’iga poja Triinu Hoolma, kes nüüd kannab perekonnanime Akimseu. Poeg saab nimeks Alexander Kauaokalani Akimseu. „Alexander Kamehameha IV oli Hawaii kuningas ja Aleksander oli mu isapoolse vanaisa nimi. Keskmise nime valisid mu abikaasa vanemad, kes elavad Hawaii suurel saarel. Kauaokalani tähendab „taeva vihm“. Hawaiil on kombeks panna tähendusega nimesid,“ selgitas Triinu nimevaliku tagamaid.

Triinu ja Lance Akimseu poeg Foto: Elisabeth McCall

- 19. mail tervitavad Aapo ja Helge Pukk tütar Norat. Aapol on esimesest liidust täiskasvanud poeg Randolf ning Helgega on neil ühine poeg Aaron.

- Emadepäeval saab poeg Renneti emaks tõsielustaar, saatest „Abielus esimesest silmapilgust“ tuntud Liisa Kuusma.

Juuni

- 3. juunil saavad tütre Carmeni vanemateks saatest „Prooviabielu“ tuule tiibadesse saanud Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe. Heleni ja Kalvi teed on tänaseks lahku läinud ja Helen kasvatab tütart üksi. Oma rõõme ja muresid jagab ta Õhtulehe beebiblogi vahendusel.

Helen ja Carmen Foto: Erakogu

- 19. juunil tervitavad tütar Magdat Laura ja Robert Kõrvits. Kõrvitsate peres kasvavad juba tütar Sonja ja poeg Gustav.

- 29. juunil, täiskuuööl, sünnib väge täis poisslaps Eesti esinõia Marilyn Kerro ja tema kallima Mark Alexanderi perre. Poiss saab nimeks Kaius-William.

Marilyn Kerro, Mark Alexander ja Kaius-William Foto: Maria Kruusenvald

Juuli

- Juuli algul näeb ilmavalgust lauljatar Teele Viira ja tema kallima Kristopher Kruuse poeg.

- 24. juulil tervitavad esiklast muusikud Sandra ja Jalmar Vabarna. Lõvi tähtkujus sündinud poiss saab nimeks Villem.

August

- 3. augustil saavad lapsevanemateks Ilmar Taska ja tema kallim Hille Karm. Kaksikud poiss ja tüdruk saavad nimedeks Leo Peter ja Lea Petra.

Ilmar Taska kaksikutega Foto: Erakogu

- 10. augustil tervitavad teist last muusik Stig Rästa ja tema abikaasa Karina. Vanem tütar Lumi saab väikese õe, kellele pannakse nimeks Sadu.

- 19. augustil saab lauljatar Keit Triisa teise lapse emaks. Peres kasvab juba 6aastane poeg Robin, uus ilmakodaniks kannab aga nime Mia.

Keit Triisa tütar Mia Foto: Erakogu

- Taasiseseisvumispäeval, 20. augustil, saab isaks Taavi Aasa meedianõunik ja ajakirjanik Priit Simson. Tema kallim Manuela Pihlap sünnitab poja Kusti.

September

- 9. septembril tervitavad esiklast näitlejad Klaudia Tiitsmaa ja Vallo Kirs. Poeg saab nimeks Vallo Kirs juunior.

- 13. septembril tervitavad neljandat last peaminister Jüri Ratas ja tema abikaasa Karin. Poiss saab nimeks Holger.

- 16. septembril sünnib teine laps, poeg Aksel, kokk Anni Arro ja tema abikaasa Marko Erlachi perre. Ees ootab juba 2014. aastal sündinud Anita Astrid.

- Septembris sünnib laps saatejuhi Marek Lindmaa ja tema kallima Marge Männistu perre. Tütreke saab nimeks Isabel.

- 24. detsembril tervitavad teist poega Ameerika jalgpallur Margus Hunt ja tema abikaasa Heather. Esimene poeg sündis paaril aastal 2016.

- 29. septembris saavad tütre vanemateks näitleja Adeele Sepp ja tema kallim, muusik Jaan Jaago. Pisipiigale pannakse nimeks Salmeli.

- Septembris sünnib tütar ettevõtja Viktor Siilatsi ja tema elukaaslase perre. Tegu on paari esimese ühise lapsega. Abielust Krista Ruusiga on Siilatsil poeg Keith ning tütar Kärt.

Oktoober

- 7. oktoobril saavad tütre Kiara Arabella vanemateks Team Haanja suusatreener Anti Saarepuu ja tema kihlatu Marisabel Pihlapuu. Antil on eelmisest abielust kaks poega – 16aastane Karl Anders ja 12aastane Toni Andree.

- 12. oktoobril sünnib beebitüdruk näitleja ja lavastaja Lauri Lagle ning tema elukaaslase Eliise Raadiku perre.

- 23. oktoober toob topeltõnne näitleja Üllar Saaremäe perre. Tema ja elukaaslane Ketlin Kütt saavad kaksikute tütarde vanemateks. Piigadele pannakse nimedeks Eirin ja Freia. „Hoidsime neid nimesid südames. Need olid valitud veel enne laste sündi. Freia oli norra jumalanna, Eirin tähendab Iirimaad,“ selgitas Üllar.

Üllar Saaremäe ja Ketlin Kütt Foto: Kristjan Lepp/Ajakirjade Kirjastus

- Oktoobris sünnib kolmas laps, poeg Madis, endise Eesti vasaraheiterekordi omaniku Maris Niidu ja tema abikaasa Andruse perre. Nende peres kasvasid juba 2011. aastal sündinud Taaniel ning 2017. aastal ilmavalgust näinud tütar Lumi.

- 31. oktoobril sünnivad kaksikud – poiss ja tüdruk – suvel New Yorgis abiellunud ShiShi omanike Mart Haberi ja Taivo Pilleri perre. Surrogaatema ilmale toodud kaksikud saavad nimedeks Hubert ja Hilda.

November

-16. novembril saab teise tütre isaks jurist ja geiaktivist Reimo Mets. „Mu lapse ema elab naisega, mina elan mehega, nii et mu lapsel on kaks ema ja kaks isa. Nii lapse emal kui ka minul on lapse hooldusõigused,“ rääkis Reimo Õhtulehele aastal 2014, kui sündis tema esimene laps. Teine laps on sündinud sama naisega.

- 22. novembril kasvab Eesti populaarseima blogija Malluka ehk Mariann Treimanni pere naistevägi. Lisaks kahele tütrele, Mari Johannale ja Lende Liisile, sünnib nende perre kolmaski piiga, kes saab nimeks Marta Kene.

Detsember

- Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ja tema elukaaslane Kertu Ruus saavad 13. detsembril tütre vanemateks. Tegu on paari esimese ühise lapsega. Eelmisest abielust on Meelisel tütar ja poeg.

Meelis Mandel ja Kertu Ruus Foto: Erakogu

- 16. detsembril tervitavad beebipoissi ansambli Estonian Voices laulja Mikk Dede ja tema abikaasa Tuuri.

- 26. detsembril saab neljanda poja emaks tšellist Silvia Ilves. Silvia ja tema kihlatu Jaagu poeg sünnib varahommikul. Paaril on pojale nimigi valmis mõeldud - Arthur.