Meelis Mandel ja Kertu Ruus koos pisitütregaFoto: www.facebook.com/meelis.mandel
Inimesed
17. detsember 2018, 12:41

PALJU ÕNNE! Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel sai isaks: proovisime aastaid ja lõpuks see õnnestus (17)

Ajakirjanik ja Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli ning tema elukaaslase Kertu Ruusi perre sündis 13. detsembril pisitütar. 

"Väga hästi ja õnnelikult tunneme end," lausub värske isa telefoni vastu võttes. 

Kui Kertu sai esmakordselt emaks, siis Meelisel on eelmisest abielust laulja Katrin Mandeliga sündinud kaks last - täiskasvanud tütar ja kooliealine poeg. 

Kui küsida, kas kolmanda lapse ootus oli mehele kuidagi erilisem või sai last teadlikumalt planeerida, lausub Meelis, et tunne on sama. "Selline hobusevaimustus nagu ikka laste sünniga tuleb."

 

"Jah, mul on vanemad lapsed ees. Ma meenutasin, et tunne on sama - õnnelik tunne. Kogemuse osas on mul laste vanuste osas sellised vahed olnud, et oled jõudnud juba natuke ära unustada, kuidas toimib. Et saad natuke avastamisrõõmu," jagab Meelis mõtteid ja lisab, et laps oli perre väga oodatud. "Proovisime pikki aastaid ja lõpuks see õnnestus."

Meelise elukaaslane Kertu Ruus on legendaarse filmikriitiku Jaan Ruusi ja pedagoogikateadlase, Tallinna ülikooli emeriitprofessori Viive-Riina Ruusi tütar. Kertu töötas üle kümne aasta Äripäevas. 2016. aasta kevadest on ta advokaadibüroo äriarendus- ja turundusjuht.