Uudo Sepa ja MAIANi suurejooneline esitluskontsert VenusesFoto: Margus Johanson
Inimesed
17. detsember 2018, 09:33

GALERII | Uudo Sepp korraldas suurejoonelise esitluskontserdi koos hetke kõige kuumema naisartistiga (13)

“Eesti otsib superstaari” 2018. aasta võitja Uudo Sepp korraldas laupäeval, 15. detsembril Club Venuses kaks suurejoonelist esitluskontserti. Erikülaliseks oli hetke kõige kuumem ja coolim kohalik naisartist MAIAN, kelle singel ”Sinise leegiga” troonib nii raadiotes kui digikanalites.
Uudo Sepa ja MAIANi suurejooneline esitluskontsert Venuses Foto: Jarek Joepera

Uudo Sepaga astus lavale bänd, mis sai kokku juba päev pärast Uudo saatevõitu ja selle koosseisu kuuluvad väga hinnatud kohalikud muusikud nagu Robert Vaigla kitarril, Heikko Remmel basskitarril, Joonas Mattias Sarapuu klahvpillidel ja Oliver Rõõmus trummidel.

Uudo Sepp on aastaga teinud kõrge lennu ning lihtsast Saaremaa poisist, kes alles kuus kuud tagasi pistis taskusse „Eesti otsib superstaari“ võidu ning sellega kaasnenud plaadilepingu Universal Musicuga, on saanud nõutud meesartist kohalikul muusikaturul ja andis juba välja oma esimese albumi „Sinule“.

Uudo Sepa album ilmus koostöös mitmete Eesti ja Soome laulukirjutajatega nagu Maian Kärmas, kes on koos Uudoga kirjutanud enamiku lugude sõnad, Karl-Ander Reismann, Bert Prikenfeld, DJ Rudd, Matias Melleri, Alx Go, Duncan Townsend, Katrina Noorbergen, Jenny Karr, Carsten Schedler. Terve albumi produtsendiks ning ka mitme loo kaasautoriks on andekas Rootsi produtsent Kim W, kellega koos lihvis Uudo kõiki lugusid viimse detailini. Album salvestati Berliinis ja Helsingis, sellel on kokku 10 lugu, sh juba raadiotes kõlanud „Võitmatu“, albumi nimilugu „Sinule“, „Lendame koos“ ja „Tahan elada“.

Uudo on selle lühikese perioodi jooksul tohutult õppinud ja saanud kogemusi, kuidas meelelahutusvaldkond toimib. ”Aasta tagasi poleks ma osanud sellisest asjast unistadagi, et mu endal võiks album välja tulla. See on olnud mu suurim unistus ja tänan kõiki, kes on mind sel teel aidanud. Need laulud on Sinule, kes Sa tahad mind mõista, need laulud on Sinule, kellel on sarnased mured ja hirmud, need laulud on Sinule kui tunned, et just selline muusika ning plaat on Su elust puudu.”

Ka ”Eesti otsib superstaari” saate peaprodutsent Kaupo Karelson rõõmustab Uudo käekäigu üle: ”Mul on väga hea meel, et Uudol on oma plaat juba vähem kui pool aastat peale saate finaali väljas ning tema graafik täis erinevaid esinemisi. Tunnutsan selle eest plaadifirmat Universal ning usun, et see tõestab, et Eesti leidis endale just sellise, väga omanäolise laulja, kelle järgi publik puudust on tundnud.”

Vaata suurt pildigaleriid!