Ann Ukrainetz 2000. aastatel lapselastega. Foto: Ann Ukrainetz / SWNS/Scanpix
Inimesed
17. detsember 2018, 10:00

End printsess Diana tädiks väitev naine nõuab surnukeha väljakaevamist

Ameeriklanna, kes väidab end olevat printsess Diana tädi, nõuab Diana vanaonu säilmete väljakaevamist. 

Californiast pärit vanaema Ann Ukrainetz on veendunud, et tema isa on kadunud printsess Diana emaisa - Fermoy neljas parun Maurice Burke Roche.

75aastane Ann väidab Daily Maili intervjuus, et tal on selle tõestuseks olemas oma ema pihtimuslik kiri. "Ma armusin lord Fermoysse ja selle tulemusel sündisid sina," kirjutas Evelyn Rudderford. "Ta oli abielus ja mina olin lihtinimene," lisas  1995. aastal surnud Evelyn. Ann leidis ema isiklike esemete seast rea armastuskirju, millele oli alla kirjutanud keegi M. F. 

Nüüd tahab Ann lasta välja kaevata Maurice'i kaksikvenna Francise säilmed. Too on maetud New Yorki. Francise DNA abil tahab Ann tõestada, et ta on tõepoolest printsess Diana tädi. Maurice suri 1955. aastal ning Anni väitel oli parunil tema emaga tosin aastat armulugu. 

Inglismaal üles kasvanud Ann mäletab, et tema ema külastas igal reedel keegi kindlustusametnik. Alles hiljem mõistnud Ann, et see oli Maurice. Ann on püüdnud ühendust võtta nii Fermoyde perega kui ka Diana venna Charlesiga, kuid keegi pole teda kuulda võtnud.