Inimesed

Olav Osolin kirjutab laule: heliloojaks ei pea ma end mingil juhul, see on kõrvalharrastus (5)

LISA KOMMENTAAR

17. detsember 2018, 08:11
Teisi arvustada on meeldiv ja lihtne jah, aga nüüd paistab sellest väheks jäävat. Heliloojaid sünnib praegusel ajal ohtralt, nagu häälepuudega "superstaaregi".
heiale16. detsember 2018, 16:53
Ei topi ennast püünele? Tegu on tegelikkuses ühe eriti albi ja edeva selliga nag u Sander, kes arvavad, et on igal alal spetsid. Samas - tegelikkuses ersatsi ülespuhujad ullikesed. MOTT
Väike viiul16. detsember 2018, 16:13
Eesti parim helilooja on sündinud! Mida siin enam teistel juutidel teha on? Jääb üle veel ehitada ozolinšich keskus ja Pärt vaid kahvatub see-peale. Meie kodumaa on korraliku muusiku kätes!
valus pettumus16. detsember 2018, 13:28
pidasin siiani osolinist väga lugu, aga pärast näosaate finaali, kus ta andis teada, et parimad palad olid sepo nn naljad pärast laulmist ehk siis Mart Helme mõnitamine, põlgan teda. kahju, intelligentse inimese puhul selline ämber siis, aga minu ja väga paljude teiste jaoks tõmbas endale selle ütlemisega vee peale. sallija-anu saadet ei vaataks ma niikuinii kunagi.
Heia16. detsember 2018, 12:04
Kuulasin "Hommik Anuga" saates Osolini laulu, mida esitasid Ott Lepland ja poistekoor -- teate, nii ilusat lugu pole ammu kuulnud! Osolin on selline väike kiilas mehike, kes ei topi ennast püünele, aga ta on ilmselt väga erudeeritud ja musikaalne inimene . Väga armas inimene.