Harvey WeinsteinFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. detsember 2018, 15:09

Harvey Weinstein praalis oma ohvrile: magasin Jennifer Lawrence'iga ja nüüd võitis ta Oscari (12)

Kired vägistamissüüdistuse saanud Harvey Weinsteini ümber ei taha kuidagi vaibuda. Nüüd väidab üks tema süüdistaja, et mees olla hoobelnud, et magas Jennifer Lawrence'iga ning just tänu talle jõudis naine sinna, kus tänaseks on, vahendab TMZ.

Järjekordne naine on Weinsteini süüdistama asunud. Anonüümseks jääda sooviv ohver kohtus enda sõnul Weinsteiniga esmakordselt aastal 2013 ühel festivalil. Pärast seda toimus neil hotellis ärikohtumine. Naine läks tualetti ning väidetavalt järgnes Weinstein talle sinna. Naine istus potil ning arvas, et Weinstein astus kogemata sisse, kuid mees lasknud hoopis oma püksid alla ja öelnud: "Mu riist on sinu jaoks kõva. Kas sulle meeldib mu riist?"

Naine vastas eitavalt, kuid Weinstein hakanud seepeale masturbeerima ning ejakuleeris naise seelikule. Weinstein lubas, et kohtub naisega tulevikus veel ja pakkus talle ka võimalikke näitlejarolle. 

Samal aastal pisut hiljem kohtusid nad uuesti New Yorgis, et rääkida filmist "Vampire Academy". Koos käigi õhtusöögil ja mindi siis Weinsteini kontorisse, kus mees väidetavalt naisele vastu naise tahtmist suuseksi tegi. Naine hakkas nutma, mispeale Weinstein vastanud: "Ma magasin Jennifer Lawrence'iga, vaata, kuhu ta on nüüd jõudnud. Ta võitis just Oscari."

Jennifer Lawrence ütles TMZ'le, et naiste arv, keda Weinstein on ahistanud, murrab ta südame. "Mul on temaga olnud ainult professionaalne suhe. Tema valed on ainult järjekordne näide, milliseid taktikaid ta kasutas, et naisi enda juurde meelitada."

Weinsteini esindaja kinnitas väljaandele, et need väited on valed ning neil on kahju, et Lawrence sellisesse kuulujuttu kistud on.