Kayne West oktoobris Valges Majas Donald Trumpil külas. Foto: Polaris/SIPA/Scanpix
Inimesed
15. detsember 2018, 14:00

Kanye: Drake ja Kylie Jenneri peika ähvardavad mind (1)

Kanye Westi ja Drake'i vihavaen pole kaugeltki klaarunud, näitas Westi palavikuline Twitteri postituste kaskaad. Lisaks on ta võtnud sihikule omaenda pereliikmed.

West postitas lühikese ajaga Twitterisse 80 säutsu, millest enamik oli arveteklaarimine Kanada kolleegiga.

41aastane Kanye väitis, et Drake on teda ähvardanud. "Nii et Drake, kui minu või mõne mu pereliikmega midagi juhtuma peaks, oled sina esimene kahtlusalune." Westi väitel on Drake juba kümme kuud ähvardanud nii teda kui ka tema naist Kim Kardashiani ning lapsi: tütar Northi (5), poeg Sainti (3) ning surrogaatema abil sündinud teist tütart Chicagot (10 kuud).

Kanye väitel korraldas Kanada räppar ka tema protežee Pusha T kontserdil inetu intsidendi. Drake käskinud ühel noorukil oma vihavaenlase Pusha šõu ajal lavale ronida, kuid too peksti sealt alla, sai pussitada ning on kriitlises seisundis. 

Kanye on veendunud, et Drake'iga on mestis ka tema hõimlane - abikaasa Kim Kardashiani noorema õe Kylie Jenneri räpparist kallim Travis Scott, kes teda samuti ähvardavat.

West praalib, et ilma tema, Kanyeta, poleks Drake'i olemaski. "Ma olen sinu hapnik."

Ajakiri People palus Drake'i ja Travise esindajatelt kommentaari, kuid pole vastust saanud. 

West tunnistas hiljuti, et kaks aastat tagasi sai ta psühhiaatrilise diagnoosi. Väidetavalt oli tegu bipolaarsusega, mida ta on ka oma loomingus maininud. Kuid oktoobris oma lemmiku Donald Trumpiga kohtudes kinnitas Kanye, et tohter oli diagnoosiga mööda pannud. Mainekas neuropsühhiaater olevat Westi aju uurinud ja järeldanud, et ta pole bipolaarne. "Mul oli unevaegus, mis võib 10-20 aasta pärast põhjustada dementsust, nii et ma ei mäleta siis isegi oma poja nime."