Ashley Hicks koos oma lapseootel abikaasa Kataga mullu oktoobris. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
15. detsember 2018, 12:00

Prints Philipi ristipoeg pettis oma rasedat naist tolle sõbrannaga

Briti kuninglikus perekonnas on puhkenud röögatu seksiskandaal. Kõik sai alguse sellest, et prints Philipi onutütrepoeg ja ühtlasi ristipoeg pettis oma rasedat abikaasat.

Keigarliku välimusega sisekujundaja Ashley Hicks (55) on Iltalehti teatel sattunud vägeva abieludraama keskele. Esimesest abielust on Ashleyl kaks tütart. 2015. aastal abiellus ta ameeriklanna Kata de Solist. Ent mullu, kui Kata oli seitsmendat kuud rase, murdis mees talle truudust - Kata hea sõbranna Martina Mondadori Sartogoga (all fotol), kes on abielus ja kolme lapse ema. See juhtus Itaalias, kuhu nad olid tööasjus sõitnud.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Martina Mondadori Sartogo (@martinamondadori) on

Lapseootel Kata kolis enda ja Ashley ühisest kodust kohe välja ning elab praegu, kus pisipoeg Caspian on 11kuune, oma mehe maakodus. Seal on ta pagendatud väiksemasse tiiba - Ashley lasi osadele ustele paigaldada turvalukud, et abikaasa sinna ei pääseks. Lootused viisakale lahutusele on seega luhtunud. 

Nagu Kata de Solise piinad veel piisavad poleks, külastas teda Sartogo advokaat, kes süüdistas teda Ashley elektroonilise kirjavahetuse ebaseaduslikus piilumises. Kuid Solise advokaat andis vastutuld: kuna kirjavahetus oli abipaari ühises arvutis, ei saa naist ebaseaduslikus jälitustegevuses süüdistada.