Miss USA Sarah Rose Summers.Foto: AP/Scanpix
Maailm
14. detsember 2018, 12:53

USA väljaanne Quartz: Miss USA on šokeeritud, et terve maailm ei räägi inglise keelt (14)

"Kas te kujutate ette? Miss Kambodža on siin ja ta ei räägi inglise keelt. Ja mitte keegi teine ei räägi tema keelt," ohkab 24aastane Miss USA Sarah Rose Summers sügavalt. Ta ei mõista, kuidas on võimalik, et maailmas elab inimesi, kes ei räägi inglise keelt.

Instagrami postitatud video sellest, kuidas Miss USA Sarah Rose Summers, Miss Kolumbia Valeria Morales ja Miss Austraalia Francesca Hung räägivad sellest, kuidas Miss Kambodža ei oska inglise keelt, on saanud hulga tähelepanu, vahendab USA väljaanne Quartz. Ja mitte positiivset tähelepanu. Missidele heidetakse ette, et nad on üleolevad ja ebaviisakad.

"Kas te kujutate ette? Miss Kambodža on siin ja ta ei räägi inglise keelt. Ja mitte keegi teine ei räägi tema keelt," ohkab Summers Instagrami videos.

Kummaliselt mõjuv video oleks võib-olla isegi ajakirjanduse tähelepanuta jäänud, kui Summers poleks üles laadinud teist videot, kus räägib ühest teisest missivõistluse osalisest.

"Miss Vietnami teeb nägu, et ta oskab hästi inglise keelt ja temaga rääkides ta ainult noogutab. See on jube armas," naerab Miss USA Sarah Rose Summers.

Summers vabandab hiljem sotsiaalmeedias. "Ma arvasin sel hetkel, et juhin tähelepanu teiste misside julgusele, aga tagantjärele saan aru, et minu sõnad võisid olla alavääristavad ja minu käitumine ebaviisakas," kirjutas Miss USA Instagramis.