Püstine pöial ehk Hillar Kohvi kvaliteedigarantii.Foto: Robin Roots
Inimesed
14. detsember 2018, 11:56

HILLAR KOHV HAKKAS INFLUENTSERIKS: reklaamis osalemise eest tahaks saunaga suvilat (53)

Pidevalt arenevas ühiskonnas tõuseb sotsiaalmeediastaaride ehk influencer’ite tähtsus iga päevaga. Pole ka ime, et üha rohkem erinevaid ettevõtteid pöörduvad oma toote reklaamimise sooviga just nende inimeste poole, kelle pihust söövad tuhanded inimesed üle terve interneti.

Influencer’ite teenus pole odavamate killast - kõigest ühe Instagrami postituse tegemine võib selle tellijale maksma minna sadu eurosid. Seega pole ka ime, et taoline äripirukas oma magusa lõhnaga ambitsioonikaid pealehakkajaid ligi meelitab.

Parajalt pirakat viilu tahab hammustada ka Viinahaua multitalent Hillar Kohv, keda võiks mööndustega pidada vast üheks esimeseks Eesti influencer’iks. Oma hiljutises vlogis annab Hillar teada, et on nõus üles astuma mõne ehitusfirma reklaamis, kui tema õuele vastutasuks pisikene aiamaja või suvila ehitataks. Hoovile kerkival hütikesel võiks küljes olla ka saun, et pesta saaks.

Praeguseks hetkeks on Hillar juba paari ettevõttega ühendust võtnud, kellest üks on jõudnud kahjuks eitava vastuse anda.