Margna ja Jõekalda Kanal 2sFoto: Teet Malsroos
Tele
13. detsember 2018, 19:49

Täiendatud 14.12.18 kell 14:07

STV klientide ekraanilt kadusid Kanal 2, Kanal 12, Kanal 11 ja MyHits (30)

Kaabeltelevisioonifirma STV lõpetab reedest oma võrgus Kanal 2 ja teiste Eesti Meedia gruppi kuuluvate telekanalite näitamise.

Eesti Meedia kanalite juhi Rait Killandi sõnul mingi probleem oli, kuid täpsemalt ta midagi öelda ei oska. "Ma olen midagi kuulnud, aga ei! Pigem oli see mingisugune, selles suhtes, kas mingi kokkulepe oli puudu, või midagi. Aga tegelikult teab Sven Nuutmann seda paremini," sõnas Killandi Õhtulehele. 

Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann seda Õhtulehele aga kommenteerida ei soovinud ning soovis vaid kauneid pühi. Ka Eesti Meedia juhatuse liige Nele Laev jäi kidakeelseks: "Me ei soovi oma igapäevaseid tegevusi leheveergudel kommenteerida."

STV arendusjuht Vladislav Jarantsevi vastus jäi samuti napisõnaliseks, kuid tema sõnul selline info tõele ei vasta. "Lõpetab? Ei, mul ei ole sellist infot," sõnas Jarantsev, kes soovis küsimused küll meilile, kuid neile vastanud ei ole.

Kuna läbirääkimised lepingu pikendamise osas AS-i Eesti Meedia ja telekommunikatsioonifirma STV vahel ei andnud tulemusi, kaovad STV klientide ekraanilt telekanalid Kanal 2, Kanal 12, Kanal 11 ja MyHits, kinnitas ERRi uudisteportaal. 

Ka 2012. aastal on STV ähvardanud Kanal 2 oma levist välja visata, kuid praegu on kanal veel nende pakettides sees.

Õhtulehele kirjutas lugeja, kelle sõnul näitas STV juba eile Eesti Meedia kanalite asemel musta pilti. Täna jookseb kanalite ekraanil aga kiri, milles ettevõtte olukorda selgitab.

"Üritades mõjutada läbirääkimiste käiku katkestas telekanalite esindaja Eesti Meedia Kanal 2, Kanal 11 ja Kanal 12 edastamise. Palume vabandust televaatajate ees. STV teeb kõik endast sõltuva telekanalite edastamise taastamiseks,” on lugeja sõnul tekst teleekraanil.