PEREKOND: Suvel sündis Marilyni ja tema kallima Mark Alexandri perre poeg, kes sai nimeks Kaius-William. Marilyn tunnistab, et lapse sünd paneb suhte korralikult proovile. Foto: Maria Kruusenvald
Inimesed
13. detsember 2018, 19:59

VÄRSKELT EMAKS SAANUD MARILYN KERRO TUNNISTAB: „Lapse sünd paneb tõesti suhte korralikult proovile.“ (4)

„Laps on muutnud mind kannatlikumaks. Varem olin ma kärsitu loomuga, aga laps on õpetanud mind asju rahulikumalt võtma – ma ei pane enam paika plaani, et pean see kell sinna jõudma, vaid mõtlen, et lähen see kell, kui jõuan,“ räägib Eesti esinõid Marilyn Kerro (30) oma 29. juuni täiskuuööl sündinud pojast Kaius-Williamist. 

Laps on muutnud mind kannatlikumaks. Varem olin ma kärsitu loomuga, aga laps on õpetanud mind asju rahulikumalt võtma – ma ei pane enam omale paika plaani, et pean see kell sinna jõudma, vaid mõtlen, et lähen see kell, kui jõuan,“ räägib Eesti esinõid Marilyn Kerro (30) oma 29. juuni täiskuuööl sündinud pojast Kaius-Williamist. 

Marilyn Kerro andis Anna-Maria Veidemann-Makkole „Seitsmestes“ avameelse intervjuu, kus paljastab, et pärast lapse sündi ongi just pisipoeg see, kes elu dikteerib. „Enam ei ole nii, et võtan koti ja lähen kuhugi. Ma elan oma lapse järgi – pean vaatama, et kui lapsel on uneaeg, siis nüüd ma olen kodus,“ ütleb Kerro. „Ja ma olen aru saanud, et mulle see meeldib. Mulle meeldibki aega maha võtta. Viis aastat olen ma elanud teistele ja aidanud teisi.“

Eelmisel suvel postitas Norra mees nimega Mark Alexander oma Facebooki lehele pildi, kus tema embuses on just Marilyn. See andis hoogu kuulujuttudele, et viis aastat Venemaa selgeltnägija Aleksander Šepsiga suhtes olnud ning lõpuks lahku läinud Marilyn on oma ellu leidnud uue kallima.

KAUNIS PAAR: Marilyn ja Mark Alexander kohtusid poolteist aastat tagasi puhkusereisil. Tänaseks on nad saanud ka lapsevanemateks. Marilyn ütleb, et ei oleks tahtnud veel kahekesi olla, sest on lapse üle väga õnnelik. (Erakogu)

Marilyn paljastab Anna-Maria Makkole, et Šepsiga mindi lahku just seepärast, et Marilyn soovis last, kuid mees mitte. Marilyn lõpetas selle suhte päevapealt ja enam nad Šepsiga omavahel ei suhtle. Mark Alexandriga kohtus ta poolteist aastat tagasi Kreetal puhkusereisil olles. Muide, Marilyni hea sõbranna Kirsti Timmer ennustas nõiale kolm kuud enne seda, et Marilyn kohtub peagi oma tulevase lapse isaga.

VÄHE INTERVJUUSID: Marilyn Kerro ei anna eriti tihti intervjuusid. Seekord jagas ta oma pere lugu avameelselt Anna-Maria Veidemann-Makkoga „Seitsmeste“ tarbeks. „Mul on hea meel, et Marilyn mind nii usaldab,“ ütleb Anna-Maria. Mida ennustab Kerro aga tulevaks aastaks, seda saab kuulda juba  31. detsembril TV3 saates „Mida toob aasta 2019“ kell 20.00 (TV3)

Edasi lugemiseks: