Sting Saku Suurhallis 2017. aasta septembris. Foto: Erlend Štaub
Inimesed
13. detsember 2018, 10:09

RÕÕMUSÕNUM: Sting esineb suvel jälle Eestis!

12. juunil esineb Saku Suurhallis maailma üks silmapaistvamaid meesartiste Sting.

Briti muusik naaseb Eestisse uue turnee “My Songs” raames. Kontserdi kavas on armastatuimad palad nii ansambli The Police kui ka Stingi soolokarjääri repertuaarist.

Esitamisele tulevad maailmakuulsad hitid, nagu näiteks “Englishman In New York”, “Fields Of Gold”, “Shape Of My Heart”, “Whenever I Say Your Name”, “Every Breath You Take”, “Fragile”, “If You Love Somebody Set Them Free”, “We'll Be Together”, “Roxanne”, “If I Ever Lose My Faith In You”, “Never Coming Home” ja “Message In A Bottle”. Stingi saadab Tallinna kontserdil elektriline rokkansambel.

Sting on äärmiselt mitmekülgne ja andekas artist - ta on alati püüdnud avardada popmuusika piire, tuues oma loomingusse sisse erinevate muusika žanrite elemente, kirjutades tähendust omavaid laulusõnu ning püüdes oma muusikaga viia publikuni kindlat sõnumit.

Ansambli The Police liikmena ning sooloartistina on Sting pälvinud kakskümmend Grammyt ning viis Brit Awardsi. Lisaks sellele on tal olnud au vastu võtta sellised mainekad auhinnad nagu Golden Globe, Emmy, Billboard's Century Award ja Kennedy Center Honors. Sting on Rock'n'roll'i Kuulsuste Halli ning Laulukirjutajate Kuulsuste Halli liige. The Police’i ja Stingi soololoomingu albumite müüginumbrid ulatuvad tänapäeval juba saja miljoni eksemplarini. Ta on mänginud mitmetes filmides ja kirjutanud rohkelt filmimuusikat ning on olnud neli korda nomineeritud ka Oscarile.

Piletid kontserdile on müügil alatest esmaspäevast, 17. detsembrist Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.