Michelle WilliamsFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
13. detsember 2018, 09:47

Destiny's Childi staar sai arstidelt käsu kohemaid muusikalist lahkuda

Michelle Williams, Beyoncé Knowlesi ansamblikaaslane Destiny's Childi päevilt, taandus ootamatult Broadway muusikalist "Once On This Island".

Jumalanna Erzulied kehastav Michelle (38) ühines näitetrupiga alles kaks nädalat tagasi. Kuid arstid andsid talle korralduse päevapealt lavalt lahkuda.

Williamsi esindaja ei kommenteerinud ajakirjale People, milline tervisehäda nii drastilist tegutsemist nõuab, kuid on teada, et Michelle'il on käsil võitlus kauase depressiooniga. Alles hiljuti teatas ta kihluse purunemisest.

Oktoobris pihtis toona veel Chad Johnsoniga kihlatud lauljatar ajakirjale People, et neil on plaanis suvised pulmad. Kuid pulmi korraldades vajus Michelle sügavasse depressiooni ning katkestas peatselt ka kihluse pastoriga, kellega ta oli tutvunud aasta varem retriidil. 

Mulluses telesaates „The Talk“ pihtis Michelle, et on 13. eluaastast saadik depressiooni all kannatanud. Masendus jätkus läbi teismeea ning ka 20. eluaastates, kui Michelle, Beyoncé ja Kelly Rowland Destiny's Childiga maailmakuulsaks said. Michelle oli enda sõnul säärases ummikus, et kaalus enesetappu.