ABIELU ON LÄBI: kas otsa sai armastus või on mängus tumedad jõud?Foto: Amanda Sparrow Large / Facebook
Maailm
12. detsember 2018, 18:53

Kummitusega abiellunud naine soovib nüüd lahutust (13)

Iiri naine, kes kuulutas end 16. sajandi piraadi seaduslikuks naiseks, teatas nüüd, et soovib end teispoolsuses viibivast abikaasast lahutada, vahendab Irish Mirror.

46aastane Amanda Sparrow Large on suur mereröövlite fänn. Talle meeldib end riietada „Kariibi mere piraatidest“ tuntud kapten Jack Sparrow' kostüümi ja tegelast kehastades rahva meelt lahutada. Filmides mängib armastatud pätt-kangelast Johnny Depp. Amanda on erinevatele piraadikostüümidele, tätoveeringutele ja aksessuaaridele kulutanud tuhandeid eurosid. Ta muutis oma nime, et selles oleks ka tema jumaldatud tegelaskuju nimi.

Selle aasta algul teatas Amanda, et leidis oma hingesugulase - 16. sajandil elanud ja kuritegude eest hukka mõistetud Haiti mereröövli Jack Teague'i. Väidetavalt kohtus paar 2014. aastal Amanda voodi veerel, kui ta Jacki kummitust enda kohal hõljumas nägi. Väidetavalt nägi Jack Teague välja väga sarnane Amanda suure lemmiku kapten Sparrow'ga.

Ühel hetkel ütles naine peigmehele, et tahab olla aus naine - kummitusega seksimine ilma abieluta ei tundunud lihtsalt õige. Jacki ja Amanda pani paari šamaanipreester. Mõistagi toimus tseremoonia merel.

Amanda leidis, et tema suhe piraat Jackiga peab olema kombekohasem Foto: @IrishMirror / Twitter

Paraku teatas Amanda nüüd sotsiaalvõrgustike vahendusel, et tema abielu kummitusmehega on lõppenud. Paistab, et põhjus näib olevat enamat kui vaid abikaasa puudumine materiaalsest maailmast. Täpsemalt ei ole naine esialgu nõus rääkima, kuid Amanda hoiatab kõiki, et hingedemaailmaga mässata ei tohi ning et teispoolsusega lepinguid sõlmides peab olema ettevaatlik...