AlestormFoto: Promomaterjal
Saund
12. detsember 2018, 17:10

Piraadi-metal'i lipulaev Alestorm esineb taas Eestis

Laupäeval, 2. märtsil esineb Tallinna klubis Tapper folk power metal'i bänd Alestorm Šotimaalt. Lisaks astuvad üles Islandi folk-metal'i sõdurid Skálmöld ning Bootyard Bandits Inglismaalt. Kõige sügavamatest ja tumedamatest Kariibi mere sügavustest tuleb teie poole Alestorm – joobunud bänd eepilise palvega juua teie õlled ja varastada rumm, et olla parim bänd, kes eales seitsmel merel seilanud.

Kui alguses sai bänd mängida vaid Ida-Šotimaa väljadel farmiloomadele, on Alestorm arenenud rahvusvaheliseks peomasinaks, kes esineb suurimatel festivalidel ja hõivab kõrgeid kohti muusikaedetabelites. Oma kaasahaaravat stiili nimetavad nad piraadi-metal'iks.

Kuidagi on nad suutnud mõjutada sadu tuhandeid inimesi Uus-Meremaalt Argentiinani, Argentiinast Leeduni ning kõikjal selle vahel (välja arvatud Paraguai), et on lahe kanda piraadimütsi ning laulda koos tobedaid laule purju jäämisest ja laevade varastamisest.

Piletid Alestormi kontserdile tulevad müügile reedel, 14. detsembril kõigis Piletilevi müügipunktides üle Eesti. Soodsamad fännipiletid on saadaval samal päeval Tallinna pubis Woodstock.