Anne VeskiFoto: Daisy Lappard
Saund
12. detsember 2018, 16:44

Anne Veski Uku Suviste edust Venemaal: enam ei ole jalg ukse vahel, vaid uks on peaaegu lahti – ole mees ja astu sisse! (8)

"Ta on praktiliselt finaali jõudnud, olge mehed ja tehke järgi! Arvan, et see pole Ukul lühiajaline projekt ja sealt tuleb veel nii mõndagi," räägib Anne Veski "Vikerhommikus" Uku Suviste edust Venemaa talendisaates.

"Olen Ukuga paar korda koos lennanud, kui ta Moskvasse läheb. Muidugi on ta väga tubli. Mulle meeldib, et ta pole oma jonni jätnud – ta on ju ennegi käinud Jurmalas ja Inglismaa talendisaates," sõnab Veski.

Anne sõnab, et Suviste on nii kaugele jõudnud eelkõige tänu oma lauluoskusele. "Sellest ju kõik algab. Eks ta on nende aastatega ka lavakogemust saanud. Kui mina olin "Sopotis", olin 28aastane, Uku on juba natuke vanem. Võib-olla selleks, et end laval hästi tunda ja osata täpselt väljendada just seda, mida sina tahad, läheb natukene aega. Arvan, et Uku on praegu selleks küps. Laulda on ta alati osanud, aga lavaline olek, veendumus ja sisemine jõud tuleb aastatega."

Veski arvab, et kui Ukul on soovi Vene turul tööd teha, on tal selleks võimalus olemas. "Enam ei ole jalg ukse vahel, vaid uks on peaaegu lahti. Ole mees ja astu sisse!"